Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru reclama la videochat: „M-a întrebat banca de unde am banii”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu nu se teme să răspundă la cele mai incomode întrebări, așa că a dezvăluit câți bani a primit pentru reclama pe care a făcut-o pentru o firmă de videochat. Suma de bani este colosală, iar diva a spus că informația se poate verifica pentru că multora nu le-a venit să creadă când au auzit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a fost, recent, invitată în emisiunea „Teo Show', unde a fost nevoită să răspundă la mai multe întrebări incomode. Una dintre întrebările care i-au fost adresate avea legătură sumele de bani pe care le câștigă din imaginea ei.

Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru reclama la videochat: „M-a întrebat banca de unde am banii'Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru reclama la videochat: „M-a întrebat banca de unde am banii'

„Care este cea mai mare sumă de bani pentru care ți-ai vândut imaginea', a fost întrebarea lui Bursucu. Bianca Drăgușanu n-a stat deloc pe gânduri, iar răspunsul divei a uimit pe toată lumea. Se știe că Bianca Drăgușanu a făcut reclamă pentru o firmă de videochat, iar diva nu s-a ferit să spună că în urma contractului respectiv a încasat o sumă de bani uriașă pentru că și-a vândut imaginea pentru doar 6 luni.

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost curtată de Cristi Borcea:„O să se supere nevasta lui'

Citește și: De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la Survivor.„Nici pentru 100.000 euro pe zi'

Citește și: Anamaria Prodan, fotografie în ipostaze tandre cu Reghe, în plin scandal:„Ești cel mai…'

Citește și: Raluca de la Bambi recunoaște că a fost înșelată de mai mulți iubiți:„Sunt posesivă, geloasă și…'

Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru reclama la videochat

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că Bianca Drăgușanu a încasat 200.000 de euro pentru reclama la firma de videochat, aceasta fiind și cea mai mare sumă de bani pe care a primit-o pentru că și-a vândut imaginea. Vedeta a detaliat și a spus că a primit 100.000 de euro pentru 3 luni, după care a mai prelungit contractul pentru alte 3 luni.

„100.000 de euro pe trei luni. Am mai prelungit încă trei luni și am mai luat încă 100.000 de euro. Apropo de asta că a fost o mare controversă, că toată lumea zicea că nu e adevărat. Se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Iar eu când m-am dus la bancă și am depus și așa m-au sunat: De unde? Cine? Deci peste 10.000 de euro te întreabă orice. Oficial îmi merge foarte bine', a spus Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

Fără să ne dai nume, ne poți spune produsul la care ai făcut reclamă. Era șampon, mașină, era…', a întrebat-o Bursucu pe Bianca.

Nu, era videochat și este. Nu am nimic de ascuns. Mai au încă trei luni tot cu mine. La modul general, lumea te judecă. Eu apar de 14 ani prin ziare în ipostaze compromițătoare și nu primesc niciun ban de la nimeni', a răspuns Bianca Drăgușanu.

Debutul Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a început să devină din ce în ce mai cunoscută din momentul în care s-a afișat la brațul lui Cătălin Botezatu. Însă înainte de a fi „blonda lui Bote’, vedeta a participat la un reality-show.

Diva nu este străină de tot ce înseamnă concursuri televizate. Aceasta a participat la emisiunea „Atracție imposibilă’, la Euforia TV, un reality-show asemănător Big Borther. Până atunci, Bianca se făcuse cât de cât remarcată la prezentările de modă.

În 2009, Cătălin Botezatu se afișa oficial alături de Bianca Drăgușanu și anunța că cei doi formează un cuplu. După această perioadă benefică pentru cariera ei, Bianca a fost asistenta lui Dan Capatos. Bianca Drăgușanu a devenit din ce în ce mai cunoscută, iar aparițiile ei la TV au fost din ce în ce mai dese. Bianca Drăgușanu a surprins, însă, pe toată lumea când a acceptat să participe la Asia Express.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter