Actorul Vasile Calofir, la un pas de moarte, în Zanzibar: „Am stat 10 zile la pat”

Publicat pe

Actorul Vasile Calofir a fost la un pas de moarte! Artistul a trăit o exeriență înfiorătoare în vacanța din Zanzibar. Starea lui de sănătate a fost atât de afecatată, încât nu credea că va mai scăpa cu viață. Acesta a fost țintuit la pat mai bine de o săptămână și a zăcut fără ca nimeni să-i ofere ajutor. Confesiunea dureroasă a vedetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vacanța s-a transformat într-un real coșmar pentru un celebru actor de la noi. Vasile Calofir, cunoscut pentru aparițiile sale în „Ferma Vedetelor' sau seriale precum „Numai iubirea', a văzut moartea cu ochii în Zanzibar. Acesta s-a rugat să scape teafăr, după ce a luat un microb ce i-a distrus atunci sistemul imunitar.

Actorul Vasile Calofir, la un pas de moarte, în Zanzibar: „Am stat 10 zile la pat'Actorul Vasile Calofir, la un pas de moarte, în Zanzibar: „Am stat 10 zile la pat'

Vasile Calofir își amintește și acum cu inima strânsă de experiența trăită în Zanzibar. Acesta s-a îmbolnăvit din cauza unui microb al mâinilor murdare. Din cauza lui, a fost țintuit la pat 10 zile, timp în care a zăcut fără nimeni alături. Artistul a reușit să scape de el fără medicamente și a făcut detox.

Citește și: Ana Porgras îl face praf pe Zanni:„Oameni care nu au făcut nimic în viețile lor și se cred exemple de urmat'

Citește și: Cu ce se ocupă Aida Parascan, după ce a pierdut sarcina și a fost părăsită de tatăl copilului.Și-a deschis o nouă afacere

Citește și: Ce schimbări a făcut Andreea Bălan în carieră, de când a devenit mamă:„Selectez concertele, am alt preț' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Mircea Geoană.Amândoi au studiat în America

Actorul Vasile Calofir, la un pas de moarte, în Zanzibar

Actorul Vasile Calofir a povestit că a fost la un pas de moarte în Zanzibar. Acesta a simțit pe pielea lui cât poate fi de periculos un microb al mâinilor murdare. Timp de mai bine de o săptămână, acesta nu a mâncat, fapt din cauza căruia a slăbit aproximativ 10 kilograme.

„Un an de zile n-am câştigat nimic, am preferat să stau să citesc, să scriu piese de teatru şi scurtmetraje pe care le voi produce singur. Am fost în Zanzibar într-o vacanţă de unde am crezut că nu mai scap cu viaţă. Pentru că am luat un microb al mâinilor murdare şi am stat 10 zile la pat. N-am luat COVID, dar am zburat 8.000 de kilometri ca să iau acest microb. Am făcut detox, n-am luat medicamente, n-am mâncat, am slăbit aproape 10 kilograme', a spus Vasile Calofir pentru click.ro.

„Am zăcut fără să aibă grijă cineva de mine'

Ce l-a afectat și mai mult a fost faptul că nu a avut pe nimeni alături, cât a fost bolnav. Vasile Calofir a fost nevoit să îndure singur chinurile și a arătat încă o dată că este un luptător.

„A fost o experienţă, n-am avut pe nimeni alături, oamenii ăia că mor sau că trăiesc le este totuna. Am stat într-un bungalow şi am zăcut fără să aibă grijă cineva de mine. Şi asta de la o masă unde toată lumea a mâncat cu mâinile şi probabil nu erau spălaţi. Mi-am revenit pentru că am trăit la viaţa mea multe', a continuat el.

Vasile Calofir a descris experiența ca pe o aventură drastică, una foarte dură. Pentru a trăi, celebrul actor a fost nevoit să mănânce doar orez și ananas. Singurul lichid pe care l-a băut a fost apa îmbuteliată. Deși se simțea extrem de rău, fără niciun apropiat prin preajmă, trebuia să se târască singur să facă cumpărături.

„Când am plecat de acolo şi am ajuns în Amsterdam am crezut că am renăscut şi că lumea este altfel decât o ştiam eu. A fost o aventură drastică, mai rău ca într-un reality-show. Dur de tot. Ce reacţii am avut, nici nu vreau să va spun. Bucătarul şef şi o doamnă de acolo au ajuns la urgenţă. Am mâncat doar orez şi ananas şi am băut apă îmbuteliată. Mă târam pur şi simpu şi îmi cumpăram singur', a mai transmis actorul.

A împlinit 48 de ani

În prezent, Vasile Calofir are acum un mare motiv de bucurie. De curând, actorul și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani.

„Crezi că asta se poate întâmpla doar în filme şi nu în realitate, dar uite că mi s-a întâmplat. Dar acum sunt bine şi uite că am împlinit 48 de ani. Am scăpat de coronavirus şi era să mor de alt virus', a adăugat artistul pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram & Captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter