Cum arată Olivia Steer la 45 de ani. S-a fotografiat în pantaloni scurți

Publicat pe

Ajunsă la 45 de ani, Olivia Steer, soția juratului de la Românii au Talent, Andi Moisescu, arată foarte bine și este foarte activă. Vedeta are un stil de viața sănătos și iubește în același timp să le arate fanilor din mediul online metodele pe care le folosește pentru a se menține mereu în formă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Una dintre activitățile sportive preferate ale Oliviei Steer sunt expedițiile montane în care merge de fiecare dată când are ocazia. Îmbrăcată în echipament de munte, soția lui Andi Moisescu le-a fanilor peisaje care-ți taie răsuflarea, dar și cum arată în prezent.

Cum arată Olivia Steer la 45 de ani. S-a fotografiat în pantaloni scurțiCum arată Olivia Steer la 45 de ani. S-a fotografiat în pantaloni scurți

„A fost bal mascat în Retezat, nu știi? Lacul Bucura s-a deghizat în cer și aproape a dat lovitura. Toată lumea a crezut că raiul întreg e de fapt el
și s-au trimis scrisori ființelor celeste, sa se mute jos, în edenicul castel.

Pentru o vreme, îngeri și arhangheli au coborît și au stat ca la Ritz Hotel, dar, apoi, s-a lăsat cu tunete si fulgere (venite de foarte sus, dacă nu mă înșel…). Lacul Bucura s-a tulburat grozav și n-a mai oglindit de fel Cerul învinețit, cu condiții de cazare ca-ntr-un biet motel', a scris Olivia Steer lângă una dintre imaginile postate pe Facebook.

Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer

Într-un interviu pentru Viva, dat în urmă cu câteva luni, Andi Moisescu, o vedetă discretă, a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Olivia Steer.

„Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru.

Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o', spunea Andi Moisescu.

Citește și: Ce frumoși și talentați sunt băieții lui Andi Moisescu. Învață meserie de la tatăl lor:’Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi, avem chiar discuţii aprinse’

Citește și: Imagini de colecție: Cum arăta Andi Moisescu în urmă cu zece ani și ce spuneau el și Olivia Steer despre sănătate

Citește și: Gestul surprinzător făcut George Burcea, după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el de pe Instagram

Citește și: Andreea Bănică a ieșit pe stradă într-o ținută transparentă

Andi Moisescu: „Am făcut tot ce mi-a stat în putință să o cuceresc’

Mai mult, Andi Moisescu spune că a făcut orice i-a stat în putere să o cucerească, la scurt timp după ce s-au cunoscut. „Eu cred că ea ar trebui să spună cum am reușit s-o cuceresc. Eu îmi amintesc doar că am făcut tot ce mi-a stat în putință.

Bine, n-a fost nimic ce n-ar putea să facă și alții. În general, eu cred că oamenii, când se îndrăgostesc, sunt capabili să facă și minuni. Cât privește cererea de căsătorie, o să fiu foarte sincer. Sunt chestiuni intime, pe care îmi doresc să le păstrez intime.

Nu prea mă dau eu în vânt nici după mondenități, nici să fiu eu ăla monden. Cu scuzele de rigoare și fără să vreau să rănesc pe nimeni', a mai spus Andi.

Cine este Olivia Steer, soția juratului de la Românii au talent, Andi Moisescu

Olivia Steer a debutat în televiziune în anul 2000, în calitate de corespondent al Pro TV. Ulterior, Vedeta a devenit prezentatoarea știrilor dimineții, alături de Mihai Dedu, cariera sa având o ascensiune foarte mare.

Ea a obținut mai târziu rolul de co-prezentator al emisiunii „Dansez pentru tine', alături de Ștefan Bănică, dar a fost și realizator al emisiunii economice „Business Magazin'.

Apoi, a prezentat emisiunea „Doamne de poveste', la postul Acasă TV, dar a ales să se retragă de pe sticlă în anul 2010 când a suferit o tragedie în familie. Sora vedetei a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer. Momentul a fost unul dureros pentru Olivia Steer, impactul emoțional făcând-o să-și schimbe radical stilul de viață, dar și foarte multe principii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter