Gestul surprinzător făcut George Burcea, după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el de pe Instagram

Publicat pe

Vestea presupusei despărțiri dintre George Burcea și Viviana Sposub a luat o surprindere pe toată lumea. Deși niciunul dintre parteneri nu a confirmat ruptura, bruneta a șters toate pozele de pe Instagram în care apărea alături de iubitul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Acum, când toată lumea așteaptă o reacție concretă care să confirme sau să infirme informația, George Burcea a reușit să uimescă pe toată lumea cu un gest care poate fi intepretat ca unul de iubire.

Gestul surprinzător făcut George Burcea, după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el de pe InstagramGestul surprinzător făcut George Burcea, după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el de pe Instagram

Actorul încă o urmărește pe brunetă pe rețelele de socializare și, deși Viviana i-a dat unfollow mai mult de atât, a distribuit pe InstaStory unul dintre parteneriatele pe care Viviana Sposub le onorează în mediul online „Gospodarul bun se cunoaște după detergent! @viviana.sposub', a fost mesajul pe care George Burcea l-a scris pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apare iubita lui.

George încă mai are pozele de cuplu

Chiar dacă Viviana pare că a șters orice urmă a lui din viața ei online, Actorul încă păstrează fotografiile cu cea de care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare de la emisiunea Ferma de la PRO TV, semn că ar mai spera ca Viviana să revină la sentimente mai bune legate de relația lor de amor care părea să meargă perfect.

Aceasta informație surprinzătoare vine după ce, în urmă cu doar două săptămâni, George comenta la una dintre imaginile postate de Viviana pe Instagram: „Ești ceaaaaaa mai frumoasă de pe fața Pământului. Știi asta? 😏😏❤️😍’, iar Viviana a răspuns cu: „Te iubesc!!!’.

Precizăm că până la momentul publicării acestei știri, niciunul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere pe marginea acestui subiect.

George și Viviana se gândeau să devină părinți

În luna aprilie a acestui an, Viviana Sposub a declarat că ea îți dorește o familie și mulți copii cu George Burcea.

„Eu copil vreau… cinci! Mi-ar plăcea să am cât mai mulți copii. Dacă nu, am trei, gata! Cifra magică. Dacă am intrat cu cineva într-o relație, mereu mi-am închipuit că lucrez și construiesc la relația aia ca să stau toată viața, dacă nu, la revedere!', spunea ea.

Întrebată despre relațiile sale, după ce a declarat că nu a stat mai mult de două săptămâni cu un bărbat, ea a declarat că era vorba despre statul în aceeași casă. „Cu George e prima dată când am trăit aceste sentimente'.

Citește și: Prietenie neașteptată între George Burcea, Viviana Sposub și Misty, iubita lui Keo.Cum s-au pozat cei trei

Citește și: Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: „L-am iertat'

Citește și: În ce relații a rămas Zanni cu foștii concurenți de la Survivor

Citește și: Andreea Bănică a ieșit pe stradă într-o ținută transparentă

Viviana Sposub: „Fiecare vine cu trecutul său

Viviana Sposub mărturisea, tot atunci, că nu o interesează trecutul lui George Burcea pentru că își doresc să se bucure de prezent. Cu toții știm că George Burcea a fost căsătorit cu Andreea Bălan, iar împreună au două fetițe, pe Ella și pe Clara.

„Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent, a fost spus Vivianei Sposub la acea vreme.

George Burcea despre relația lor la început

George Burcea povestea la începutul relației cu Viviana că ceea ce l-a atras cel mai tare a fost că, inițial, nu a fost nimic sexual. Lucrurile au decurs de la sine, și-au dat timp să se cunoască unul pe celălalt, să-și analizeze părțile bune și mai puțin bune.

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu‘, povestea George Burcea

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter