În ce relații a rămas Zanni cu foștii concurenți de la Survivor: "Atitudinea Elenei Marin mi-a pus punct"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Zanni este recunoscut pentru maniera sinceră în care vorbește, modul în care spune lucrurile pe față. Nici de această dată nu s-a ferit să spună direct ceea ce crede. Artistul nu s-a grăbit să sublinieze că a rămas în relații foarte bune cu vreun fost concurent, dat fiind că doar timpul poate tranșa concret această chestiune și poate consolida relații. De un lucru este sigur câștigătorul Survivor: nu ar mai vrea să o vadă nicicând pe Elena Marin. Iată în ce relații a rămas cu foștii concurenți de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Noi am văzut poate lucrurile altfel, de la distanță. Între voi, acolo, s-au legat și s-au stricat prietenii, au apărut rivalități și s-au creat strategii. S-a scris nu o dată despre conflictele pe care le-ai avut cu Elena Marin, Roxana Nemeș, Sebastian, Jador, Maria, Ștefan… Ești tu mai impulsiv de fel sau, dat fiind contextul,certurile au fost inevitabile?

Nu a fost nicio ceartă pe care să o fi putut evita fără să regret. Puteam evita, dar ajungeam să regret că nu am spus ce am simțit, că am cedat în fața unor șerpi. Să fi evitat însemna să ignor ceea ce simțeam și să renunț la ceea ce gândeam. Dar au fost și multe certuri pe care le-am evitat.

În ce relații a rămas Zanni cu foștii concurenți de la Survivor: "Atitudinea Elenei Marin mi-a pus punct"/ EXCLUSIVÎn ce relații a rămas Zanni cu foștii concurenți de la Survivor: "Atitudinea Elenei Marin mi-a pus punct"/ EXCLUSIV

Zanni: „Sunt mulți oameni din interes în jurul fiecărui om'

Povestește-ne, te rog, cum au stat cu adevărat lucrurile între tine și colegii tăi de competiție. Știu că la final te-au felicitat și s-au bucurat pentru tine cei mai mulți dintre ei. Cu cine ai legat prietenii acolo și ai rămas în relații bune și după „Survivor?

Nu știu cu cine am rămas în relații bune, acest lucru nu se vede a doua zi după ce s-a terminat competiția. Când ai succes, ai câștigat, vine toată lumea și te ia în brațe. Toată viața am învățat că sunt mulți oameni din interes în jurul fiecărui om. Unii joacă atât de bine, încât nu îți dai seama niciodată de acest lucru.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Zanni, după Survivor:„Am o bacterie în sânge…'

Citește și: Ana Porgras, legătură secretă cu Jador! Zanni:„Când iese pe stradă, să se mândrească cu el'

Citește și: Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr.Pink. Ce plănuia să facă împreună cu Irinel, înainte să divorțeze

Citește și: Sanda Ladoși, mesaj dureros la 7 luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici:„Putea trăi mulți ani…'

Mi s-a întâmplat de multe ori să am oameni alături care au renunțat la mine pentru că s-a stins sau s-a consumat ceea ce vedeau în mine. Aparent, am rămas în relații bune cu Sebi și Cosmin Stanciu, dar vom vedea peste două luni, un an…

Zanni: „Elena Marin avea intenții malefice'

Dar există vreun concurent pe care nu ți-ai mai dori să-l întâlnești vreodată? Cine te-a dezamăgit la „Survivor cel mai mult și de ce?

Un om pe care nu aș mai dori să îl văd niciodată este Elena. Atitudinea ei mi-a pus punct. Am crezut că am văzut mulți oameni perverși, mincinoși, ea a întrecut orice măsură. A vrut să mă zdrobească, să mă pună la pământ. Avea intenții malefice. În rest, nu am treabă cu nimeni.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter