Soția lui Dan Puican, primele declarații după moartea regizorului. Care a fost ultima lui dorință

Publicat pe

Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, a murit pe 14 august 2021, la vârsta de 88 de ani. Bărbatul se afla la Sâmbăta de Sus, intenționând să participe la pelerinajul de Sfânta Maria. În urma lui a lăsat o soție îndoliată. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dan Puican a decedat la aproape patru ani de la moartea Stelei Popescu, prima lui soție. Cei doi au divorțat după opt ani de mariaj. Actrița l-a părăsit în 1969 pentru textierul Mihai Maximilian, marea ei iubire. Cu toate că s-au despărțit, Dan Puican și Stela Popescu aveau o relație apropiată. Mai mult de atât, actrița ținea legătura și cu soția lui Dan Puican.

Soția lui Dan Puican, primele declarații după moartea regizorului. Care a fost ultima lui dorințăSoția lui Dan Puican, primele declarații după moartea regizorului. Care a fost ultima lui dorință

După ce Dan Puican a pierdut lupta cu viața, soția acestuia, Maria, nu-și revine din șoc. Cei doi au fost căsătoriți timp de 40 de ani. Femeia, medic stomatolog de profesie, suferă imens.

„Imaginați-vă prin ce clipe grele trec eu acum, nu este ușor să pierzi o persoană cu care ai fost căsătorit timp de 40 de ani mai ales că am dus o viață frumoasă împreună. El și-a dorit foarte mult să meargă la Sâmbăta de Sus. De mult zicea asta, după ce s-a terminat cu pandemia, tot spunea. A făcut un infarct acolo, în timp ce stătea la rând, a venit salvarea, medicii l-au resuscitat însă în zadar.

Am făcut tot posibilul să îl salvăm. A murit vineri noapte iar ieri l-am înmormântat în București, pe la 10.00, că este greu și cu căldurile acestea', a mărturisit soția regretatului actor pentru Playtech.ro.

Citește și: A murit regizorul Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu

Citește și: Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri neașteptate, al 4 ani de la decesul actriței: „Îmi apare des în vis”

Citește și: Ion Caramitru încă este internat. Ce problemă de sănătate are, de fapt

Citește și: Cabral, urare romantică de ziua Andreei Ibacka: „Mi-a mâncat ficații și mi-a tocat nervii”

Dan Puican, ultima dorință înainte să moară

Femeia a dezvăluit și care au fost ultimele clipe din viața lui Dan Puican. Bărbatul a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Nu și-a presimțit moartea. Probabil și-a dorit enorm să moară la Sâmbăta de Sus. Noi mergeam în fiecare an, până să vină pandemia acolo, cât am fost împreună am fost de vreo douăzeci de ori. Nu a lăsat nimic cu limbă de moarte, nici nu avea cum din cauză că dintr-o dată i s-a făcut rău.

Era fericit că avea o nepoțică pe care o iubea ca pe lumina ochilor din cap plus că era mândru și de băiatul lui că are o căsătorie solidă și frumoasă. Singurul lui of era acela că trebuia să se deplaseze cu cadrul sau că atunci când ieșea în public era nevoie să fie ajutat de un baston și susținut de mine. Era supărat că îl dureau picioarele și nu putea singur să se descurce', a mai adăugat Maria, cea de-a doua soție a lui Dan Puican, pentru sursa citată mai sus.

Dan Puican mergea des la mormântul Stelei Popescu

Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani, însă după divorț au păstrat o relație de prietenie. De multe ori, Stela Popescu era chemată la masă de către Dan Puican și următoarea sa soție. Relația lor a fost una specială, chiar dacă au ales să se despartă, iar regizorul nu încetase să se gândească la actriță.

‘Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec’, a mai declarat Dan Puican pentru Impact.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter