Ion Caramitru încă este internat. Ce problemă de sănătate are, de fapt

Publicat pe

Ion Caramitru a fost internat de urgență săptămâna trecută, iar medicii au făcut o descoperire de ultim moment în sângele actorului. Starea de sănătate a lui Ion Caramitru este sub semnul întrebării și până acum nu se cunoșteau prea multe detalii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Acum 10 zile, actorul Ion Caramitru, actor și Manager al Teatrului Național din București, a fost internat de urgență. Inițial, nu se știau prea multe detalii despre starea sa de sănătate, însă medicii afișau optimist, dar lucrurile s-au complicat. Dacă după ce l-au internat pe Ion Caramitru specialiștii au decis să îi facă mai multe analize, acum au apărut rezultatele.

Citește și: Cum se simte Ion Caramitru după ce a fost internat în spital: „Nu se cunosc cauzele…”

Citește și: Ce pensie are Ion Caramitru. Actorul a strâns o avere impresionantă, alături de soția lui, actriță de meserie

Citește și: Scandal între Mircea Dinescu și Gabriel Liiceanu: „A apărut scandalagiul, mitocanul, poftangiul”

Citește și: Ion Caramitru este internat în spital. Cum se simte actorul

Ion Caramitru are o infecție în sânge, iar medicii care l-au internat evidă să îi pună un diagnostic și l-au supus mai multor teste. Nu toate analizele au fost concludente, așa că, deși Ion Caramitru este internat de zile bune, specialiștii din domeniul medical au decis să nu îl externeze. În urmă cu o săptămână, părea că starea sa de sănătate se îmbunătățește și deja începuse tratamentul cu aantibiotice.

Ion Caramitru încă este internat. Ce problemă de sănătate are, de faptIon Caramitru încă este internat. Ce problemă de sănătate are, de fapt

Ion Caramitru este internat de 10 zile. Medicii au descoperit o infecție

Spre norocul tuturor, testul COVID-19 al lui Ion Caramitru a ieșit negativ, dar în urma unor analize amănunțite, specialiștii au descoperit o infecție în sânge. Potrivit surselor, Impact.ro notează faptul că medicii evită să dea un diagnostic clar, pentru că așteaptă rezultatele mai multor analize.

Ulterior, Ioan Onisei a mărturisit că nu știe care este diagnosticul lui Ion Caramitru și nici cât va mai rămâne în spital. Specialiștii îi vor prescrie un tratament în conformitate cu simptomele și afecțiunea lui Ion Caramitru, dar au nevoie de mai multe date.

Starea de sănătate a lui Ion Caramitru părea că se îmbunătățește

De altfel, în urmă cu 6 zile, Ioan Onisei a mărturisit că Ion Caramitru se simte bine, după ce a fost pus sub tratament cu mai multe antibiotice. Acum, situația s-a complicat și rămâne de văzut care va fi verdictul în privința afecțiunii de care suferă Ion Caramitru.

Vă pot asigura că Ion Caramitru are un tonus bun. Am vorbit personal cu el şi nu e nimic grav. Felul în care vorbeşte e neschimbat, la fel şi starea sa de spirit e cea cu care ne-a obişnuit pe cei mai mulţi dintre noi.

Sigur că fiind vorba despre Ion Caramitru lumea se agită. Iar medicii încearcă să afle cauza pentru care necesită  să fie spitalizat câteva zile.

În prezent însă, nu se cunosc nici cauzele actualei stări de sănătate a lui Ion Caramitru, nici cât va trebui să rămână în spital', declara Ioan Onisei, la momentul respectiv.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter