Cum se simte Ion Caramitru după ce a fost internat în spital: "Nu se cunosc cauzele..."

Publicat pe

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să afle cum se simte Ion Caramitru după ce a fost internat în spital. Actorul urma să participe în aceste zile la Serile Filmului Românesc' de la Iași, în această perioadă, dar totul a fost amânat. Apropiații lui Ion Caramitru spun că actorul se simte, din fericire, bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ioan Onisei, director general adjunct al Teatrului Naţional Ion Luca Caragiale' din Bucureşti şi practic mâna dreaptă' a lui Ion Caramitru în domeniu, susţine că a vorbit cu colegul său şi că totul e sub control'.

Cum se simte Ion Caramitru după ce a fost internat în spital: "Nu se cunosc cauzele..."Cum se simte Ion Caramitru după ce a fost internat în spital: "Nu se cunosc cauzele..."

Vă pot asigura că Ion Caramitru are un tonus bun. Am vorbit personal cu el şi nu e nimic grav. Felul în care vorbeşte e neschimbat, la fel şi starea sa de spirit e cea cu care ne-a obişnuit pe cei mai mulţi dintre noi.

Sigur că fiind vorba despre Ion Caramitru lumea se agită. Iar medicii încearcă să afle cauza pentru care necesită  să fie spitalizat câteva zile.

În prezent însă, nu se cunosc nici cauzele actualei stări de sănătate a lui Ion Caramitru, nici cât va trebui să rămână în spital', a declarat Ioan Onisei pentru impact.ro.

Ioan Onisei spune că îndrăgitul actor se afla acasă, în concediu de odihnă, când a intervenit starea febrilă ce l-a alarmat.

A fost trecut de doctori pe antibiotic, dar totul va dura, inclusiv seria de analize, până când medicii vor identifica despre ce este vorba. Se vorbeşte despre o infecţie, dar din câte ştiu nu e încă niciun diagnostic confirmat oficial în cazul său.

Sper însă ca săptămâna viitoare Ion Caramitru să revină la teatru', a adăugat Ioan Onisei.

Citește și: Tily Niculae, de urgență la spital! „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viață

Citește și: Brigitte Pastramă, de nerecunoscut după scandalul măștilor contrafăcute.Cum s-a afișat la ziua Vicăi Blochina

Citește și: Până și Adrian Minune s-a împrumutat de bani, în pandemie:’N-am mai putut cheltui ca înainte’

Cum se simte Ion Caramitru după ce a fost internat în spital

Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent, miercuri seară, la Iaşi, unde, de la ora 20.00, în Piaţa Unirii are loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR care îi este dedicată. Ediţia din acest an i-a fost dedicată lui Ion Caramitru, iar evenimentul s-a deschis cu vizionarea peliculei Luchian', în care acesta interpretează rolul principal.

Însă nu a mai putut fi prezent din cauza unor probleme de sănătate destul de serioase, având în vedere că actorul, totodată director al Teatrului Național, a trebuit să fie internat în spital pentru investigații amănunțite.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile.

Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Nu este Covid-19 şi nu sunt alte probleme. Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea, va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare.

Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune. Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine', a declarat Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural ieşean.

Anul trecut, acelaşi festival s-a aflat într-o situaţie similară, atunci când actorul Horaţiu Mălăele, invitatul de onoare al ediţiei 2020, nu a mai ajuns în capitala Moldovei, îmbolnăvindu-se de COVID-19. Horaţiu Mălăele îşi va lua însă revanşa anul acesta, el confirmând participarea la festival, inclusiv cu un spectactol de teatru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter