Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Pink. Ce plănuia să facă împreună cu Irinel, înainte să divorțeze

Publicat pe

După ce s-a aflat că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit, ies la iveală tot mai multe detalii despre fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Înainte de a divorța, Monica și Irinel plănuiau să se mute în America. Însă, planurile s-au destrămat după ce Monica Gabor l-a întâlnit pe Mr. Pink, dar și după ce a aflat că Irinel Columbeanu o înșelase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după 10 ani de relație, veste care a luat prin suprprindere pe toată lumea. Ei bine, de când s-a aflat acest lucru, ies la iveală tot mai multe detalii despre Monica. Irinel Columbeanu și Monica Gabor plănuiau să se mute în America, pe vremea când încă erau căsătoriți.

Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Pink. Ce plănuia să facă împreună cu Irinel, înainte să divorțezeCum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Pink. Ce plănuia să facă împreună cu Irinel, înainte să divorțeze

Monica Gabor plănuia să ajungă în Statele Unite ale Americii și să trăiască „visul american', motiv pentru care l-a convins Irinel Columbeanu să închirieze un apartament în Los Angeles. La acea vreme, Irina, fiica cuplului, avea doar 4 ani, iar Irinel Columbeanu încă deținea vila din Izvorani, char dacă afacerile sale începuseră să de degradeze.

Citește și: Monica Gabor și Irinel Columbeanu, împreună în fața judecătorilor.Ce acuzații grave li se aduc

Citește și: Irinel Columbeanu despre împăcarea cu Monica, după despărțirea de Mr. Pink:”Sincer să fiu…”

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie.Cum au sărbătorit

Citește și: Oana și Catinca Roman, din nou la doctor cu mama lor.Cum se simte Mioara Roman

Monica Gabor și Irinel Columbeanu plănuiau să se mute în SUA

Monica Gabor a ajuns pentru prima dată în America în urmă cu 10 ani. La vremea respectivă, a foast însoțită de Irinel Columbeanu, care încă era soțul ei. Cei doi plănuiau, în secret, să se mute în SUA. Drept urmare, Monica l-a convins pe Irinel Columbeanu să închirieze un apartament în Los Angeles, însă ea a juns să locuiască singură acolo.

După ce Monica Gabor s-a mutat în respectivul apartament, iar Irinel Columbeanu era în România, ea a început să meargă la mai multe evenimente. La un astfel de eveniment, fosta soție a lui Irinel l-a cunoscut pe Mr. Pink, care era însurat atunci.

După ce s-a instalat acolo, Moni a început să facă drumuri mai dese, singură, fără Irinel. La un eveniment, l-a cunoscut și pe Mr Pink, care era însurat la acea vreme. El i-a oferit un job la compania sa. În timp ce era plecată, Moni a aflat că Irinel o înșelase char la Izvorani, cu două blonde, iar pretextul divorțului a venit la fix', a povestit o persoană apropiată cuplului, la vremea respectivă, pentru playtech.ro.

Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Pink

În legătură cu acest subiect, Irinel Columbeanu nu a vrut să ofere detalii și doar a spus că: „Irina nu a terminat cartea la care scrie. Acolo va povesti totul'.

Monica Gabor a cerut divorțul de Irinel Columbeanu în anul 2011, iar apoi a urmat un război între ei pentru custodia fiicei lor.

Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi.

În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!', declara Irinel Columbeanu la acea vreme.

Paul Mantea susține că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit

Vestea că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu mai formează un cuplu cu milionarul chinez a fost confirmată de Paul Mantea. Vedeta a șters deja toate pozele pe care le avea cu iubitul ei pe rețelele de socializare, ba chiar ar fi părăsit și Statele Unite ale Americii.

Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații.

Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel', a declarat Paul Mantea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter