Monica Gabor și Irinel Columbeanu, împreună în fața judecătorilor. Ce acuzații grave li se aduc

Publicat pe

Monica Gabor și Irinel Columbeanu vor ajunge împreună în fața judecătorilor, nu la Starea Civilă, așa cum se zvonește prin oraș, după ce ea s-a despărțit de Mr. Pink. Un specialist în insolvență desemnat să administreze o firmă care a aparținut celor doi îi acuză că ar fi folosit banii societății în alte scopuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dosarul în care Fiscul încearcă să recupereze banii datorați de SC Monica Columbeanu Media SRL, societatea care a produs, în urmă cu mai bine de 10 ani, faimosul reality-show în care era prezentată viața cuplului, ia o turnură neașteptată: cabinetul de insolvență a solicitat tragerea la răspundere a administratorilor, pentru încălcarea prevederilor art. 169 din Legea 85/2014, potrivit Spynews.ro.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, împreună în fața judecătorilor. Ce acuzații grave li se aducMonica Gabor și Irinel Columbeanu, împreună în fața judecătorilor. Ce acuzații grave li se aduc

Conform articolului respectiv, la cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului judiciar, judecătorul poate dispune ca o parte sau toate datoriile firmei să fie suportate de membrii organelor de conducere din cadrul societății, precum și de orice alte persoane care au contribuit la starea de insolvență a debitorului, dacă se constată că au comis una dintre următoarele fapte:

  • au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice în folosul propriu sau în cel al unei alte persoane;
  • au făcut activități de producție, comerț sau prestări de servicii în interes personal, sub acoperirea persoanei juridice;
  • au dispus, în interes personal, continuarea unei activități care ducea, în mod vădit, persoana juridică la încetarea de plăți;
  • au ținut o contabilitate fictivă,
  • au făcut să dispară unele documente contabile sau nu au ținut contabilitatea în conformitate cu legea; (…) orice altă faptă săvârșită cu intenție, care a contribuit la starea de insolvență a debitorului, constatată potrivit prevederilor prezentului titlu.

Anul trecut, firma și-a declarat falimentul, după ce Fiscul a dat-o în judecată, pentru a recupera banii datorați.

„Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive.

Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar.

Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar', au decis magistrații, în urmă cu un an.

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr.Pink. Afaceristul îi pusese numeroase interdicții

Citește și: Cum arată Monica Gabor nemachiată, la 33 de ani.A postat fotografia pe Instagram

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată gemenii cuplului Alina – Ilan Laufer, la cinci luni:„E foarte greu cu doi copii mici’

Monica Gabor, implicată și într-un al doilea proces

Firma Monicăi și a lui Irinel ar fi acumulat mai multe datorii la ANAF, plătirea datoriilor fiind solicitată de către un cabinet de insolvență. Cei di ar fi considerați principalii vinovați pentru situația în care se află firma.

În urmă cu doi ani, când s-a realizat ultimul bilanț, societatea Monicăi și a lui Irinel ajunsese la datorii de aproape 300.000 de lei, potrivit cancan.ro.

De altfel, acesta nu este singurul proces în care Monica Gabor a fost citată. Aparent, mai există un alt proces pe rol, în care o societate ar solicita partajul judiciar între cei doi foști soți.  Și de această dată, la mijloc ar fi vorba despre o sumă pe care ar trebui să o recupereze compania respectivă.

În toamna acestui an, mai exact în lunile septembrie și octombrie, Monica ar trebui să se reîntoarcă în România. În caz contrar, procesele s-ar putea judeca în lipsă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter