De ce poartă Raluca Bădulescu perucă: „Nu am cum să mă prefac”. Cum arată părul ei natural

Publicat pe

Raluca Bădulescu este un personaj excentric, pe care îl vezi mai mereu purtând perucă. Mai mult decât atât, vedeta nu iese din casă fără machiaj, gene lungi și unghiile roșii care o caracterizează de ani buni. Totuși, iată de ce face toate aceste lucruri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Foarte multe persoane se întreabă de ce Raluca Bădulescu poartă perucă aproape zilnic. După ani buni în care s-ar fi zvonit că vedeta are diferite probleme cu părul natural, Raluca Bădulescu le-a închis gura răutăcioșilor și a demonstrat că are o podoabă capilară blondă demnă de invidiat. Totuși, mulți i-au criticat imaginea și s-au întrebat de ce Raluca Bădulescu are perucă, au blamat-o pentru genele lungi, machiajul excentric și unghiile roșii.

Citește și: De ce nu a luat Raluca Bădulescu numele soților ei: „Dacă mi l-aș fi schimbat…”

Citește și: Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Vali Pungă, primul ei soț: „Avem o relație…”

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută Raluca Bădulescu în căsătorie de Florin: „Eram în baie!”

Potrivit spuselor sale, Raluca Bădulescu este… autentică. Vedeta mărturisește că așa se simte cel mai bine, cu perucă și celelalte artificii, iar Raluca Bădulescu nu este dispusă să se schimbe și nici să livreze o imagine mai naturală, care nu o caracterizează. Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities' recunoaște că multe persoane au întrebat-o de ce nu renunță la imaginea pe care o are și le transmite acestora un mesaj.

De ce poartă Raluca Bădulescu perucă: „Nu am cum să mă prefac'. Cum arată părul ei naturalDe ce poartă Raluca Bădulescu perucă: „Nu am cum să mă prefac'. Cum arată părul ei natural

De ce poartă Raluca Bădulescu perucă

„Aceasta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța?

Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani', a declarat Raluca Bădulescu, pentru Cancan.ro.

Totodată, Raluca Bădulescu a precizat că așa se simte cel mai bine și că atunci când face toate aceste lucruri extravagante se simte autentică. Nu are de gând să renunțe la aspectele care o caracterizează și mărturisește că… nu îi pasă de criticile care i se aduc.

Raluca Bădulescu: „Dacă aș arăta altfel, ar însemna să mă prefac'

„Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene… Unghii lungi am de vreo 28 de ani, de când se pun în Romania, adică eu nu sunt un personaj care și-a pus unghii false, peruci etc.

Toate lucrurile acestea, toate pe care le fac sunt parte din personalitatea mea, din mine, asta sunt eu cu adevărat. Acestea, pentru mine, nu sunt artificii de styling.

Eu iubesc hainele cu adevărat, iubesc imaginea pe care o am cu adevărat, mă preocupă lucrurile acestea cu adevărat și toate vin din mine. Asta sunt eu, nu are cum să vină să–mi spună cineva să fiu altfel decât sunt eu cea adevărată.

Persoanelor din mediul online care mai pun presiune, de multe ori, și întreabă de ce nu vreau să arăt eu natural și vreau să arăt așa, le spun: «Pentru că nu am cum să mă prefac!» Dacă eu aș arăta altfel decât arăt acum, ar însemna să mă prefac, lucru pe care nu l-am făcut niciodată și nu am să-l fac vreodată', a mai spus vedeta, pentru sursa citată anterior.

Sursa FOTO: Facebook & Instagram & Captură FOTO YouTube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter