Lavinia Pîrva, despre Ștefan Bănică în rolul de tată: "E mai exigent și mai panicat"

Publicat pe

Lavinia Pîrva a dezvăluit recent cum este Ștefan Bănică în rolul de tată, dar și cu cine seamănă băiețelul lor, Alexandru. Artista a mărturisit că soțul ei este „mai exigent și mai panicat” atunci când vine vorba despre copilul său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt unul dintre cele mai iubite, dar și mai discrete cupluri din showbizul autohton. Deși fiul lor, Alexandru, are deja 2 ani, cei doi artiști nu au făcut încă publice fotografii cu micuțul – cel puțin nu fotografii în care să i se vadă chipul – și își țin viața personală departe de ochii curioșilor. Iată însă că, recent, Lavinia Pîrva a dat unele detalii neștiute despre Ștefan.

Lavinia Pîrva, despre Ștefan Bănică în rolul de tată: "E mai exigent și mai panicat"Lavinia Pîrva, despre Ștefan Bănică în rolul de tată: "E mai exigent și mai panicat"

Cu cine seamănă fiul celor doi artiști

Invitată de Cristi Brancu la emisiunea VIP, de la Prima TV, Lavinia Pîrva a dat mai multe detalii neștiute despre Ștefan Bănică în rolul de tată. Deși este mamă pentru prima oară, artista a mărturisit că, în timp ce ea este mai relaxată în privința năzbâtiilor pe care le-ar putea face cel mic, tatăl lui este ceva mai stresat atunci când vine vorba despre siguranța micuțului. Mai mult, Lavinia a mărturisit și cu cine seamănă fiul lor.

Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească', a mai dezvăluit artista în cadrul interviului oferit la Prima TV.

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Înnebuneam când apărea”. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Citește și: Gabi Luncă este condusă pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântarea regretatei artiste

Citește și: Nelu Ploieșteanu este înmormântat astăzi, lângă fiul lui. Fiicele artistului s-au dus să-i ridice trupul neînsuflețit

Citește și: De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu. Cum se înțelege vedeta cu socrii: „Din prima clipă…”

În ce relație este Lavinia Pîrva cu ceilalți copii ai lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică are deja doi copii adolescenți, pe Radu Ștefan (19), student la UNATC, provenit din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta (13), provenită din căsnicia cu Andreea Marin. Copiii artistului sunt în relații foarte bune și își vizitează adeseori frățiorul mai mic, pe Alexandru. Lavinia Pîrva a vorbit despre ceilalți doi copii ai lui Ștefan Bănică în termeni laudativi.

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța', i-a mai mărturisit artista lui Cristi Brancu.

Radu, apropiat de Violeta și de Alexandru

Deși Ștefan Bănică are trei copii cu trei femei diferite, artistul a știut întotdeauna să-și țină familia aproape. Radu Ștefan și Violeta, apropiați de vârstă, sunt în relații foarte bune și își vizitează adeseori și fratele mai mic. Tânărul, care acum este student la UNATC și noua revelație de la Te cunosc de undeva!, ne-a mărturisit că se află într-o relație foarte bună cu sora lui mai mare, dar și cu mama acesteia.

„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta. Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”, a mărturisit Radu Ștefan.

În ceea ce-l privește pe Alexandru, Radu Ștefan a spus că, paradoxal, pandemia l-a apropiat mai mult de frățiorul lui.

„Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică într-un interviu pentru VIVA!.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter