Nelu Ploieșteanu este înmormântat astăzi, lângă fiul lui. Fiicele artistului s-au dus să-i ridice trupul neînsuflețit

Publicat pe

Marele artist Nelu Ploieșteanu urmează să fie înmormântat astăzi, lângă fiul lui. Fiicele cântărețului au mers la Institutul de Medicină Legală din Capitală, pentru a ridica trupul neînsuflețit al tatălui lor. Se pare că înmormântarea se va face după regulile COVID, întrucât artistul încă era pozitiv, la necropsie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Înmormântarea lui Nelu Ploiesteanu ar fi trebuit să aibă loc duminică, însă ceremonia a fost amânată, după ce familia a solicitat autopsia.

Două zile mai târziu, fiicele artistului au venit la INML pentru a ridica trupul neînsuflețit al tatălui lor. Fetele, îmbrăcate în doliu, au venit la Institut cu un costum pentru marele artist și cu cele necesare înmormântării care ar urma să aibă loc chiar astăzi, conform click.ro.

Nelu Ploieșteanu este înmormântat astăzi, lângă fiul lui. Fiicele artistului s-au dus să-i ridice trupul neînsuflețitNelu Ploieșteanu este înmormântat astăzi, lângă fiul lui. Fiicele artistului s-au dus să-i ridice trupul neînsuflețit

Rudele lui Nelu Ploieșteanu și-au dorit o înmormântare creștinească

Prima dată, fiicele lui Nelu Ploieșteanu au refuzat să ridice trupul neînsuflețit al tatălui lor de la morga Spitalului Floreasca, unde a murit. Ele au solicitat autorităților să le fie eliberat un certificat de deces din care să reiasă clar că artistul nu mai era infectat cu COVID-19 la momentul în care s-a produs decesul. Fiicele cântărețului de muzică lăutărească și-au dorit foarte mult ca tatăl lor să aibă parte de o înmormântare creștinească.

„Încă așteptăm rezultatul de la IML și după asta facem înmormântarea așa cum se cuvine. Ne dorim să facem înmormântare creștinească, cu slujbă. Din punctul meu de vedere, după trei săptămâni de Terapie Intensivă nu cred ca tataia mai avea Covid. Cauza decesului a fost stop cardiac', declara Antonio, nepotul lui Nelu Ploieșteanu, pentru emisiunea „Exclusiv Vip’, de la Prima TV, înainte ca rezultatul legiștilor să devină oficial.

Citește și: De ce a refuzat familia lui Nelu Ploieșteanu să ridice trupul artistului de la morgă.Au cerut autorităților să repete autopsia

Citește și: Relația de prietenie dintre Nelu Ploieșteanu și Gigi Becali.Care erau melodiile preferate ale latifundiarului din Pipera

Citește și: Gabi Luncă este condusă pe ultimul drum.Primele imagini de la înmormântarea regretatei artiste

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă fiul lui

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat în Cimitirul Străulești 2, lângă fiul său Mihăiță, care a murit în urmă cu trei ani de zile, în urma unei lungi și grele suferințe. Tânărul a suferit toată viața în urma unei injecții prost făcute.

Artistul și soția sa, Elena, au avut o cruce grea de dus – fiul lor, suferind de tetrapareză spastică, a fost îngrijit până la 32 de ani, când a încetat din viață, ca un bebeluș. doar dedicare părinților, și în special a Elenei, l-a ținut în viață până acum trei ani. După moartea lui Mihăiță, cei doi soți au creat un adevărat altar la locul de veci al tânărului. Mormântul era extrem de bine îngrijit, iar Elena venea săptămânal la cimitir cu lumânări, flori și jucării pentru fiul lor.

Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce organismul său nu a mai rezistat în lupta cu COVID-19. Cântărețul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală de pe data de 18 martie. După mai bine de trei săptămâni de suferință, celebrul lăutar s-a stins din viață pe patul de spital.

‘Din păcate maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!’, a scris pe pagina de socializare Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare.

Medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața, însă organismul său nu a mai rezistat. Nelu Ploieșteanu era internat la secția ATI de la Spitalul Floreasca.

Sursa foto: Click – Blitz, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter