Oana Roman, la spital, din cauza problemelor de sănătate: „Tare mi-e că de la multe întâmplări...”

Publicat pe

Oana Roman a ajuns pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate. După ce a constatat că în ultimele zile nu s-a simțit tocmai în formă, vedeta nu a stat pe gânduri și a mers la spital. Fosta soție a lui Marius Elisei și-a făcut un set de analize și le-a dezvăluit fanilor temerile sale. Ce bănuiește fiica lui Petre Roman despre starea ei?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a ajuns pe mâinile medicilor, astăzi, din cauza problemelor de sănătate din ultima perioadă. Îngrijorată, fosta soție a lui Marius Elisei a decis să acorde o mai mare atenție stării sale, după ce nu prea s-a simțit bine. Astfel, vedeta a făcut astăzi o vizită la clinică, loc în care doctorii i-au făcut un set complet de analize.

Oana Roman, la spital, din cauza problemelor de sănătate: „Tare mi-e că de la multe întâmplări...'Oana Roman, la spital, din cauza problemelor de sănătate: „Tare mi-e că de la multe întâmplări...'

Așa cum i-a obișnuit și până acum, Oana Roman împărtășește cu fanii ei și bune și rele. Ieri, fiica lui Petre Roman i-a anunțat pe internauți că astăzi va merge la medic, pentru a-și face niște analize. Zis și făcut! Vedeta s-a ținut de cuvânt, astfel că în prima parte a zilei și-a pus sănătatea pe primul loc.

Citește și: Ce decizie au luat Oana Roman și Marius Elisei privind reînnoirea jurămintelor:„Facem ceva…'

Citește și: Cum arată Oana Roman nemachiată:”Am 45 de ani și mă simt…”

Citește și: Andra împlinește azi 35 de ani și 13 de la nuntă.Familia Măruță sărbătorește la Roma

Citește și: Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret.Primele imagini de la cununia civilă / EXCLUSIV

Oana Roman, la spital, din cauza problemelor de sănătate

Ieri, Oana Roman le mărturisea fanilor de pe Instagram că nu se simte „în apele ei'. Vedeta a pus asta și pe seama oboselii, pentru că muncește în curtea casei. Conform spuselor sale, și partenera lui Liviu Vârciu, Anda Călin, a întrebat-o ce se întâmplă cu ea, pentru că îi pare „fără vlagă'.

„Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele. Probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte, pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda mă întreba „ce-i cu tine, că parcă n-ai vlagă, n-ai chef'.

M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize, pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni și mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi iau sânge, pentru că mi-e să n-am iar probleme', a declarat Oana Roman la InstaStory.

Vedeta și-a făcut un set de analize, la clinică

Totodată, fiica lui Petre Roman le-a vorbit fanilor și despre problemele ei de sănătate din trecut. Aceasta s-a confruntat cu o hipertirodie pe care, din fericire, a tratat-o. Pentru asta, Oana Roman a urmat un tratament, iar pentru că după s-a simțit bine, de doi ani nu și-a mai făcut analizele. Acum, se îngrijorează la gândul că există posibilitatea ca problema cu tiroida să-i revină, după stresul acumulat.

„Probabil că mulți din voi știți că acum ceva ani am avut probleme cu tiroida. Am avut o hipertirodie pe care am tratat-o. De doi ani nu m-am mai dus să-mi fac analize, pentru că eram bine.

Am terminat tratamentul, iar acum tare mi-e că de la multe întâmplări, destul de mult stres și probleme ca la toată lumea, tare mi-e că tiroida mea s-a dereglat iarăși și de asta vreau să-mi fac analize, să aflu exact dacă trebuie să vorbesc cu endocrinologul să reiau tratamentul.', a adăugat vedeta.

„Am trecut prin foarte multe probleme'

Astăzi, Oana Roman s-a filmat și din interiorul clinicii medicale. Vedeta le-a povestit fanilor că din cauza problemelor de sănătate din trecut, pentru ea a devenit o obișnuință mersul la medic. După ce i-a fost recoltat sânge, ea le-a arătat fanilor și setul de analize, fericită că în 10 minute și-a terminat treaba.

„Am venit, așa cum v-am spus, să-mi recoltez analize, ca să vedem care e situația cu sănătatea mea. (…) Stau frumos aici și aștept la coadă ca să intru să recoltez analizele. (…) Anii trecuți am trecuți am trecut prin foarte multe probleme de sănătate, când m-am operat, și deja a devenit o obișnuință.

(…) Recoltarea de sânge durează mai puțin de un minut. Acesta e setul de analize. (…) În 10 minute am terminat cu totul, și cu hârtiile de completat și cu recoltarea', a mai trasmis ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter