Culiță Sterp, gest neașteptat la o nuntă la care a cântat. Le-a schimbat banii invitaților, înainte de dedicații

Publicat pe

Culiță Sterp a luat prin surprindere pe toată lumea când, la o nuntă, a început să le schimbe banii invitaților, înainte de o sesiune de dedicații. Cântărețul a atras atenția nu doar datorită gestului, ci și datorită sumei de bani pe care o avea asupra sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din românia și, recent, a luat pe toată lumea prin surprindere, când i-a schimbat banii unui invitat la o nuntă, înainte de dedicații. Gestul solistului de muzică de petrecere a ajuns viral în mediul online, mai ales că a făcut și anumite comentarii pe marginea acestui subiect.

Citește și: Când își boteaza fiul Culiță Sterp. Mama Geta l-a dat de gol

Citește și: Ce se întâmplă cu tatăl lui Culiță Sterp, după ce și-a părăsit familia: „Nu păstrăm legătura'

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Culiță Sterp. Ce nume poartă copilul

Citește și: Momente de panică pentru Daniela, iubita lui Culiță Sterp: „A leșinat după naștere'

Culiță Sterp a schimbat bani la o nuntă, chiar înainte de dedicații. Unul dintre invitați avea un teanc de bancnote de Euro, însă nu voia să îi dea atâția bani solistului. Odată ce a observat acest detaliu, Culiță Sterp i-a spus bărbatului că are destui bani la el, cât să îi poată da bancnotele mai mici. Cântărețul l-a rugat pe colegul său să îi dea „mărunt' bărbatului, iar situația a stârnit un val de reacții pe internet.

Culiță Sterp, gest neașteptat la o nuntă la care a cântat. Le-a schimbat banii invitaților, înainte de dedicațiiCuliță Sterp, gest neașteptat la o nuntă la care a cântat. Le-a schimbat banii invitaților, înainte de dedicații

Culiță Sterp a schimbat bani, la o nuntă, pentru a putea primi dedicație

Întregul moment a fost filmat de un alt participat la nuntă, iar momentul în care Culiță Sterp a schimbat bani a adunat, până acum, aproape 300.000 de vizualizări pe YouTube și aproape la fel de multe pe TikTok. După ce a spus: „Vrei să îți schimbăm banii? Schimbă-i 100 de euro, dă-i mai mărunt! Dă-i de 20, de 50, de cât vrei? Dă-i două de 50. Avem și bancă mobilă', Culiță Sterp a profitat de situație și chiar a făcut câteva comentarii, în mediul online.

Chiar dacă s-a spus că Faimosul Culiță Sterp ar fi avut probleme cu banii înainte de participarea la Survivor, judecând după gestul lui și după câți bani avea formația în filmulețul citat, se pare că artistul duce acum o viață liniștită. Mai mult decât atât, pe lângă banii pe care acesta îi încasează pentru concertele susținute, se mai adaugă și dedicațiile, care reprezintă sume considerabile care intră în conturile bărbatului.

Casa lui Culiță Sterp a devenit atracție turistică

După gestul pe care Culiță Sterp l-a făcut la nuntă, internauții au concluzionat că întreaga lui familie nu are probleme la capitolul bani. Mai mult decât atât, din vlogurile fraților Sterp am aflat că au o casă superbă, care a devenit între timp atracție turistică. Mama Geta a plătit 2.000 de Euro pentru o pictură în care apar băieții ei, Iancu și Culiță, iar zeci de oameni își fac acum poze în fața casei lor.

„Acum patru ani, când Culiţă s-a decis prima dată să se căsătorească, am hotărât că trebuie să renovez casa. Şi nu ştiu cum mi-a venit ideea ca pe zidul casei dinspre stradă să fac o pictură a unui cioban cu mioare, fiindcă din creşterea animalelor ne ducem şi noi traiul. Dar, la început, nu mi-a dat prin minte să-mi pictez băieţii, asta vă spun sincer.

Băiatul acela nu găsea modele şi aşa s-a născut ideea ca în tablou să apară Culiţă. Dar mezinul, Iancu, a dorit şi el acelaşi lucru, aşa că m-am conformat. Aşa se face că-i am astăzi pe ambii băieţi pictaţi pe zidul casei, în cojoace şi opinci, cu câini şi mioare în jurul lor.

Să ştiţi că nu a fost gratis pictura. Nu! M-a costat 2.000 de euro, dar nu regret niciun bănuţ, fiindcă băiatul ăla chiar a avut har şi mână bună la pictat', a declarat Mama Geta, pentru playtech.ro.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter