Bianca Roman de la Insula Iubirii și-a ținut copilul ascuns de tatăl lui: „După 4 ani i-am spus că are o fetiță”

Publicat pe

Bianca Roman de la Insula Iubirii este mama unei fetițe superbe. Deși fiica ei a venit pe lume în urmă cu patru ani, ea a decis să-l anunțe pe părintele micuței abia acum de existența ei. Iată care e motivul pentru care și-a ținut copilul ascuns de tatăl lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe Bianca Roman o cunoașteți de la Insula Iubirii. Dacă în privința carierei mereu a fost deschisă cu fanii, în ceea ce-i privește viața personală, a păstrat în permanență o oarecare discreție. Astfel, puțini știau că blondina are o fetiță de patru anișori. Ei bine, ce e și mai surprinzător, e că nici măcar tatăl micuței nu a știut de copilă, până de curând.

Bianca Roman de la Insula Iubirii și-a ținut copilul ascuns de tatăl lui: „După 4 ani i-am spus că are o fetiță'Bianca Roman de la Insula Iubirii și-a ținut copilul ascuns de tatăl lui: „După 4 ani i-am spus că are o fetiță'

Bianca Roman a făcut dezvăluiri nebănuite despre trecutul ei amoros. Fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit că are o fetiță superbă, rezultată dintr-o aventură cu un fost partener. Până de curând, blondina a ținut-o ascunsă pe fiica ei de tată. Astfel, bărbatul a aflat recent de existența micuței, aceasta având acum vârsta de patru anișori.

Citește și: Cum arată Olivia Steer la 45 de ani.S-a fotografiat în pantaloni scurți

Citește și: Smiley, detalii neștiute despre fiica lui și a Ginei Pistol:„M-am rugat să nu aibă…'

Citește și: Irina Mohora a născut.Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Ce au decis Antonia și Vincenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor, Maya:„Am stabilit să…'/ EXCLUSIV

Bianca Roman de la Insula Iubirii și-a ținut copilul ascuns de tatăl lui

Bianca Roman de la Insula Iubirii a mărturisit motivul pentru care și-a ținut copilul ascuns de tatăl lui. Diva a susținut că relația cu bărbatul nu a fost una de iubire, ci mai degrabă o aventură. Pe lângă asta, focoasei blonde i-a fost frică de ideea de a o împărți pe fiica ei cu el. Astfel, a decis să păstreze secretul până acum două luni.

Bianca Roman a explicat că ea știa că nu poate să facă copii, dar s-a trezit însărcinată. Deși nu era pregătită pentru o astfel de veste, a luat decizia de a păstra fetița.

„După 4 ani de zile, acum două luni i-am spus și tatălui că are un copil. Sunt atât de egoistă, încât am vrut să o păstrez doar pentru mine. N-am avut o relație de dragoste, s-a întâmplat. Eu știind că nu pot să fac copii, am zis dă-i înainte cu tupeu, m-am trezit însărcinată și am decis să-l păstrez. Acum câteva luni i-am spus și tatălui că are copil.', a declarat Bianca Roman la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

„În toții anii ăștia am testat terenul'

Bianca Roman a povestit că recent a avut loc întâlnirea emoționantă dintre fiica ei și tatăl său. Fosta ispită l-a invitat pe bărbat la Brașov, iar acesta a izbucnit în plâns când a văzut-o pe cea mică, după patru ani. Aceasta a ținut însă să precizeze că fetița își cunoștea deja părintele din poze. Blondina a fost foarte fericită că a aflat că bărbatul nu vrea să o împartă, astfel copila rămâne în continuare doar la ea.

„I s-a făcut pielea de găină, a început să plângă, eu în toți anii ăștia am testat terenul nevrând să împart copilul cu mine, i-am spus în fiecare an câte puțin și când am văzut că e pașnic și că nu vrea să împărțim i-am spus, i-am spus să vină la Brașov și i-am prezentat-o', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter