Smiley, detalii neștiute despre fiica lui și a Ginei Pistol: „M-am rugat să nu aibă...”

Publicat pe

Smiley a oferit câteva detalii neștiute, la o emisiune de televiziune, despre fiica lui și a Ginei Pistol, micuța Josephine, și despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit cel mai fericit tătic din lumea showbiz-ului românesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu doar două luni și jumătate în urmă, Smiley și Gina Pistol au devenit părinții micuței Josephine, iar viața lor s-a schimbat radical. Invitat la o emisiune de televiziune, artistul a oferit noi detalii despre fiica sa și despre viața pe care o are acum.

Smiley, detalii neștiute despre fiica lui și a Ginei Pistol: „M-am rugat să nu aibă...'Smiley, detalii neștiute despre fiica lui și a Ginei Pistol: „M-am rugat să nu aibă...'

Detalii inedite despre fetița lui Smiley

Smiley a mărturisit că Josephine are talpa piciorului foarte mică, aproape cât degetul lui, dar picioarele îi sunt lungi din naștere. Artistul a mărturisit și de ce nu își poate dea seama dacă îi seamănă lui sau Ginei, dar spune că este sigur că nu i-a moștenit nasul, fapt ce îl bucură.

Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă, dar probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri va semăna cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus. Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa', a spus Smiley.

Cântărețul a povestit cum a decurs plecarea sa de acasă către televiziune, un moment emoționant pentru artist: „Când am plecat de acasă ne-am jucat, am gângurit un pic, mi-a zâmbit, zâmbetul ăla fără dinți. Pleci de acasă parcă pregătit de orice, poate să se întâmple orice că nu are ce să fie rău'.

Citește și: Ce metodă folosește Smiley pentru dezvoltarea creierului fiicei sale:

Citește și: Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol.

Citește și: Oana Roman, după ce Marius Elisei a dezvăluit că e depresiv:

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu.

Cum este viața de tătic pentru Smiley

Smiley a povestit și cum este noua lui viață. Cântărețul a declarat că el și Gina se trezesc puțin mai devereme acum, dar sunt bucuroși că fetița doarme noaptea, până acum având doar două nopți mai agitate.

Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că dormea noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate. Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. O schimb în fiecare zi', a spus Smiley.

Cântărețul a vorbit și despre ajutor primit din partea bunicilor, declarând că își vizitează nepoțica din când în când, dar că momentan îi lasă să se obișnuiască cu viața în trei: „Din când în când vin și bunicii. Acum ne lasă să se obișnuim'. 

Smiley a mai spus că îi cântă în fiecare zi lui Josephine, glumind că îi va face un playlist special pentru perioada colicilor și pentru cea în care îi vor da dințișorii.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter