Horoscop 24 august 2021. O zi a schimbărilor pentru multe zodii

Publicat pe

Horoscop 24 august 2021. O zi plină de provocări pentru mulți dintre nativii zodiacului, care vor avea luat decizii importante privind viitorul profesional sau amoros. Iată care sunt cele mai afectate zodii astăzi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 august 2021. Berbec

Va fi o zi foarte aglomerată pentru Berbeci, care vor avea de rezolvat o mulțime de sarcini la serviciu. Din păcate, lipsa concentrării îți va da de furcă și riști să greșești nepermis. Asta te va aduce în pragul disperării și îți va dovedi încă o dată că poate ai pornit pe un drum nepotrivit pentru tine. A venit vremea să-ți urmezi visurile!

Horoscop 24 august 2021. Taur

Astrele îți vor da niște momente de respiro pe latura financiară fiindcă îți vor intra niște sume neașteptate în cont. Încearcă să nu cheltuiești însă nejustificat, perioada de grație nu va dura mult! Și pe plan sentimental ai noroc, chiar… la dublu, și s-ar putea să fii nevoită să alegi dintre doi potențiali parteneri.

Citește și: Horoscopul lunii august 2021.Schimbări în plan profesional

Citește și: Horoscop amoros.Care sunt cele mai fidele zodii

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Horoscopul căsătoriei.Cei mai buni soți din zodiac

Horoscop 24 august 2021. Gemeni

Pentru tine, asta este ziua care dă startul schimbărilor, atât pe plan profesional, cât și personal! Chiar dacă ți se pare că totul îți iese pe dos, lucrurile se vor rezolva mai bine decât crezi, inclusiv în relația de cuplu, care trenează. Nu este exclus să-ți schimbi jobul și să primești mai mulți bani. Atenție însă la sănătate, e cazul să-ți mai faci niște analize!

Horoscop 24 august 2021. Rac

Viața profesională este în continuare bine aspectată, însă, din păcate, faptul că-ți consumi toată energia la job îți aduce prejudicii pe plan personal. Relația ta este pe muchie de cuțit și a venit momentul să rezolvi problemele și frustrările intervenite în cuplu. Ai nevoie de o vacanță neapărat!

Horoscop 24 august 2021. Leu

Munca susținută de la serviciu își va arăta în sfârșit roadele, iar șefii tăi ar putea să-ți propună un post superior și mai bine plătit. Chiar dacă, momentan, te sperie răspunderea, nu ezita să-ți asumi noi sarcini. Te vei bucura de sprijinul necondiționat al jumătății tale, așadar viitorul sună roz pentru tine.

Horoscop 24 august 2021. Fecioară

Traversezi o perioadă extrem de stresantă pe plan profesional și nu vezi luminița de la capătul tunelului. Dacă ai rămas de ceva timp fără job sau ești în căutarea altui serviciu, s-ar putea ca azi să apară o ofertă de nerefuzat. Și pe plan amoros ar putea apărea o surpriză chiar din această seară, deci privește cu atenție în jur!

Horoscop 24 august 2021. Balanță

Deși ești una dintre cele mai echilibrate zodii, în această perioadă nu te poți lăuda cu asta. Munca excesivă te-a dezechilibrat și, din păcate, îți aduci acasă frustrările de la job. Partenerul tău de viață e nemulțumit din acest motiv și nu e exclus ca în această seară să iasă cu scântei. Dă dovadă de diplomație dacă nu vrei să strici totul!

Horoscop 24 august 2021. Scorpion

Azi vei primi confirmarea că nu ai muncit degeaba, iar eforturile tale vor fi răsplătite. E posibil să primești o primă sau chiar o mărire de salariu, dar a venit momentul să-ți îndrepți mai mult atenția spre viața de cuplu. Temerile că perechea ta și-ar fi putut îndrepta atenția spre altcineva nu sunt tocmai nejustificate… a venit momentul pentru o vacanță în doi.

Horoscop 24 august 2021. Săgetător

Chiar și o persoană energică precum ești tu are nevoie de momente de pauză, chiar dacă ție nu-ți place să recunoști asta. Epuizarea își spune cuvântul, așadar ar fi bine să te gândești la concediu. Mai mult, neînțelegerile cu partenerul de viață s-au acutizat, iar riscul unei rupturi este iminent. E cazul să-ți faci ordine în viață și să-ți setezi prioritățile.

Horoscop 24 august 2021. Capricorn

Latura profesională este bine aspectată, dar nu și cea materială, iar asta din cauza apetitului tău insațiabil pentru shopping. Gestionează-ți cum trebuie veniturile dacă nu vrei să intri în datorii. În schimb, astrele te susțin în plan amoros și nu este exclus să întâlnești marea dragoste, dacă nu s-a întâmplat până acum.

Horoscop 24 august 2021. Vărsător

Încrederea necondiționată pe care o ai în cei din jurul tău s-ar putea să-ți vină de hac. Cineva care-ți poartă sâmbetele va încerca să te denigreze atât la serviciu, cât și în grupul de prieteni. Fii pregătită să-i contracarezi loviturile, diplomația nu-ți va folosi! Te bucuri, în schimb, de sprijinul necondiționat al partenerului de viață.

Horoscop 24 august. Pești

Azi nu ești în cea mai bună dispoziție și îți lipsește și răbdarea. Ceri pra mult de la tine, dar și de la cei din jur, așadar ai putea isca mici dispute atât la job, cât și în familie. Relația cu partenerul de viață e și ea destul de delicată, așa că ar fi bine să nu-i faci alte reproșuri, cu precădere azi. Latura materială e, în schimb, bine aspectată.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter