Fuego a împlinit azi 45 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Publicat pe

Fuego își aniversează ziua de naștere astăzi și a împlinit 45 de ani. Cu această ocazie importantă, artistul a fost asaltat de mii de mesaje din partea fanilor. La rândul lui, și el le-a făcut o surpriză, o confesiune emoționantă și sinceră. Cântărețul le-a povestit admiratorilor prin ce experiențe a trecut până la această vârstă și a dezvăluit câți ani împlinește!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Încă un sărbătorit în showbiz în luna august. Fuego își aniversează ziua de naștere astăzi, odată cu frumoasa lui colegă de breaslă, Andra. Cum era de așteptat, fanii și apropiații lui l-au felicitat încă de la primele ore ale zilei. Aceștia i-au trimis cele mai frumoase gânduri, fie prin telefon, fie pe rețelele de socializare, lucru ce l-a bucurat nespus.

Fuego a împlinit azi 45 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștereFuego a împlinit azi 45 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Așadar, ziua de 23 august este cea mai importantă zi din an pentru Fuego. La această dată, în urmă cu 45 de ani, îndrăgitul artist venea pe lume, în orașul Turda. Prin multă muncă și talentul cu care a fost înzestrat, el se numără acum printre cei mai iubiți cântăreți din România. Bucurându-se de un succes răsunător, nu e de mirare că oamenii s-au „înghesuit' astăzi să-și exprime admirația.

Citește și: Florin Călinescu l-a ironizat pe Fuego, la Românii au Talent:”De ce se duc bătrânelele la el la concert?”

Citește și: Anamaria Prodan, după ce s-a spus că Becali îi va năși pe Reghe și viitoarea lui soție:”Vin și eu la nuntă”

Citește și: Cabral, adevărul despre relația cu Andreea Ibacka, după 10 ani de căsnicie:„Ne ciondănim, ne supărăm'

Citește și: Irina Mohora a născut.Prima imagine cu bebelușul

Fuego a împlinit azi 45 de ani

Fuego a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 45 de ani. În semn de mulțumire, cântărețul le-a făcut o surpriză fanilor și le-a transmis și el un mesaj emoționant, pe Facebook. Artistul le-a dezvăluit că cea mai mare bucurie pentru el este că e iubit de atâția oameni și că este sănătos. Acesta a mărturisit că nu a suferit niciodată de complexul trecerii timpului, deoarece și-a trăit viața cum a vrut.

„Azi e ziua mea! Ce bucurie mai mare decât aceea că știu că sunt iubit de voi, sunt sănătos, am mintea pe umeri și multă putere de muncă? Fac 45 de ani! Nu-i simt deloc și sunt gata să o iau din nou de la capăt, cu aceeași forță!

Am și bucurii și tristeți, am speranțe, ambiții și multă dragoste de oferit publicului meu, cel care mă răsfață de atâția ani! N-am suferit niciodată de complexul trecerii timpului! Am făcut tot ce mi-am propus', a scris Fuego pe Facebook.

Ce vârstă împlinește astăzi cântărețul

În cotinuarea mesajului, Fuego a mărturisit că, până la 45 de ani, s-a luptat mult și s-a lovit de multe piedici. Deși sufletul lui a fost înregunat și de suferințe, a reușit să treacă peste ele, ca astăzi să fie un om fericit. Acesta se declară mândru acum de cariera lui și își dorește să fie la fel de productiv ca și până acum.

„Am luptat și m-am lovit de multe opreliști. Am suferit mult și-am fost pe nedrept judecat. Am strâns în suflet durerea și mereu m-am regenerat pentru că am un fel de putere interioară care nu-mi dă pace să stau. Am trudit cu sânge, am dat din coate, mi-a păsat, am avut voință și răbdare.

Am ajuns pe mai multe capitole artistice și sunt fericit că rămâne muzica mea, de mai multe genuri, rămân emisiuni de colecție, picturi speciale, editoriale și spectacole pe care sigur oamenii și le vor aminti. Îmi doresc să fiu la fel ca până acum, voi să-mi fiți aproape și sa fiu sănătos!', a continuat el.

Fuego a încheiat mesajul, anunțându-i pe internauți că diseară va susține un concert. Nu a uitat nici să le mulțumească pentru mesajele frumoase și să le spună cât de mult îi iubește.

„Mulțumesc tuturor celor care azi își vor răpi puțin din timpul lor și se vor gândi la mine! (…) Seara, de la ora 20.00, sărbătoresc pe scena Teatrului Național din Bucuresti, cu publicul meu, într-un concert de senzație alături de Prestige Orchestra și Alesis! Vă iubesc! Sunt fericit!', a conchis artistul.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter