Drama Ilincăi Vandici. Tatăl său a decedat când ea a debutat în TV: "Exemplul de bărbat, soț, tată perfect"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ilinca Vandici afișează mereu un zâmbet larg pe buze, însă ascunde o mare durere în suflet. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! a fost marcată profund de pierderea tatălui ei, cu care a avut o relație extrem de specială. Vedeta susține că încă îl simte aproape, iar amintirea părintelui ei este vie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ai fost mai apropiată de mama sau de tatăl tău?

De tata am fost foarte apropiată… Se spune că fetele au o relație specială cu tații, așa a fost și în cazul meu! A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate, verticalitate, exemplul de bărbat, soț, tată perfect. Îmi este greu să desprind o singură imagine, amintire despre tata, pentru că toate fac parte dintr-un carusel atât de frumos!

Drama Ilincăi Vandici. Tatăl său a decedat când ea a debutat în TV: "Exemplul de bărbat, soț, tată perfect"/ EXCLUSIVDrama Ilincăi Vandici. Tatăl său a decedat când ea a debutat în TV: "Exemplul de bărbat, soț, tată perfect"/ EXCLUSIV

Ilinca Vandici: „Tata a fost destul de impunător din punct de vedere al educației'

Tata a fost destul de impunător din punct de vedere al educației, nu accepta jumătăți de măsură; dacă nu excelam la școală, nu aveam voie să facem activități extrașcolare care ne făceau plăcere. Îl moștenesc pe tata din foarte multe puncte de vedere. Adoram diminețile de duminică, acele momente când noi nu aveam școală și el nu mergea la job, iar câtă vreme mama ne pregătea micul dejun, eu cu sora mea ne cuibăream lângă tata și ne uitam la televizor și povesteam diverse. Erau niște momente ale noastre de care îmi aduc cu drag aminte, de fiecare dată.

Mama, de asemenea, a fost și este mereu alături de noi. O iubim până la cer și înapoi, este cea mai echilibrată și frumoasă ființă pe care o cunosc.

Citește și: Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie:”Mama lui Andrei a fost complice, nu am bănuit nimic”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Ilinca Vandici despre prima căsătorie a lui Andrei Neacșu:'Noi am început această relație fiind…'

Citește și: Prodanca, mesaj prin intermediari pentru Reghe:„Întrebaţi-l dacă a plănuit divorţuri, dacă are amante…'

Citește și: Alexandra Stan, afirmație surprinzătoare după nuntă:„Sunt atât de bipolară încât…'

Ilinca Vandici: „Părinții mei mi-au transmis valori sănătoase'

Ce valori ți-au insuflat părinții tăi? Ai simțit vreodată că i-ai dezamăgit?

Părinții mei mi-au transmis acele valori sănătoase cum cred că avem toți cei din generația mea și nu numai… Onestitate, verticalitate, principii solide, bun-simț, respect, determinare, putere de muncă pentru a-ți atinge obiectivele. Nu cred că i-am dezamăgit niciodată, și sper să nici nu o fac vreodată! Ne-au transmis toate aceste lucruri prin puterea exemplului personal, nu ne-au introdus cu forța niște principii sterile, i-am văzut comportându-se de-a lungul timpului acasă, cu prietenii, în mijlocul colegilor lor. Și eu, și sora mea am preluat de la ei, pe nesimțite, acele valori care ne fac oameni de încredere, oameni pe care te poți baza și pentru care contează mereu și binele celor din jur.

Drama Ilincăi Vandici: „Sunt sigură că tata mă veghează'

Știu că dispariția tatălui a fost cea mai mare durere a vieții tale. Și mi-ai povestit despre asta cu lacrimi în ochi la emisiunea Interviurile VIVA!…

Cu siguranță îl simt aproape! Dar pentru a reuși să le simți prezența, trebuie să crezi în asta și să le păstrezi mereu amintirea vie! Eu așa fac și sunt sigură că mă veghează și mă ajută, atunci când am nevoie, prin semne, vise, oameni, situații… Simt că tatăl meu este mereu lângă mine, lângă noi…

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter