Alexandra Stan, afirmație surprinzătoare după nuntă: "Sunt atât de bipolară încât..."

Publicat pe

În urmă cu două luni, Alexandra Stan a dezvăluit în exclusivitate în revista VIVA! că s-a măritat în secret, la scurt timp de când l-a întâlnit pe alesul inimii ei. Soțul ei este credincios, orientat spre partea spirituală, iar aceste calități au cucerit-o pe cântăreață. Acum, Alexandra Stan spune că nici nu este greu să fie cucerită de un bărbat, „la cât de bipolară este”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Alexandra Stan a povestit ce anume a atras-o la bărbatul care i-a devenit soț peste noapte. Cântăreața spune că și-a dorit dintotdeauna un bărbat credincios aproape și o familie, însă nu a avut șansa până acum să întâlnească omul potrivit.

Alexandra Stan, afirmație surprinzătoare după nuntă: "Sunt atât de bipolară încât..."Alexandra Stan, afirmație surprinzătoare după nuntă: "Sunt atât de bipolară încât..."

„E complicat, sincer. Sunt atat de bipolara incat poti sa ma cuceresti si daca imi dai apă. M-a cucerit cu energia, cu faptul că era credincios. Am simțit că e un bărbat pe care mă pot baza, nu cineva care mă vrea doar pentru că sunt Alexandra Stan. Chiar am simțit chestia asta de la el, doar că, na, nu se știe niciodată. Oamenii se schimbă', a spus Alexandra Stan.

Emanuel a venit în viața artistei într-un moment în care ea simțea că nimic în jurul ei nu mai funcționează. Experiența Survivor a lăsat-o cu sechele, totul îi mergea prost și o prietenă i l-a recomandat pe Emanuel, care este terapeut și consilier de dezvoltare personală. După câteva ședințe s-au îndrăgostit la nebunie.

Alexandra Stan, despre nuntă și relația cu soțul ei

„Nu știu dacă îi place lui să se vorbească despre el în mediul online. Mi-a mai zis că nu toată lumea e făcută pentru mediul ăsta și nu cred că e foarte ușor. E o presiune pe care o simți în momentul în care ești persoană publică și nu cred că e ușor pentru el, ca bărbat. E bărbat, îți dai seama. Dacă era invers, poate era altceva, poate era mai ușor.

Dar așa, ca bărbat, să fii soțul Alexandrei Stan nu cred că e așa ușor, oricât de deschis ai fi. Dar e un bărbat foarte deschis la minte, serios, muncitor, pe care te poți baza. Este un om credincios, în primul rând, că asta de fapt m-a și atras la el.

Am avut o perioadă mai nasoală eu. Am fost la Survivor și când m-am întors venisem cu multe idei, să fac multe chestii și nu reușeam să fac proiectele pe care mi le doream. S-a îmbolnăvit motanul meu și eu fiind cu chestiile astea cu spiritualitatea, cu energetic, o prietenă mi-a zis de el, că el era terapeut și făcea curățări energetice și nu numai.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…’/ EXCLUSIV

Citeste si: Cine este și cum arată sora lui Dan Bordeianu. A învins cancerul: „Mi s-au dat două luni de trăit'

Citește și: Cum a confirmat Anda Adam că are o relație, deși e încă măritată.Ce declarație i-a făcut bărbatului misterios

Mai mult vorbește cu tine, te ajută, e consilier de dezvoltare personală. Te ajută să îți găsești drumul și să îți dai seama, să îți ierți părinții, chestii de genul ăsta.

Fiind eu tristă și deprimată, prietena mea mi-a spus „uite, cred că ar trebui să îl cunoști pe băiatul ăsta, Emanuel, cred că te-ar ajuta'. M-a întâlnit cu el de câteva ori, m-a ajutat, într-adevăr. Și cel mai important este că m-a adus pe calea asta. Eu întotdeauna am fost credincioasă, dar am avut momente în care uitam să mai fiu și practicantă.

Crezi în suflet, dar uneori trebuie să mai și faci. Și m-a ajutat din punctul ăsta de vedere. Asta era ce îmi lipsea, să fiu mai aproape de Dumnezeu. M-a atras asta la el, pentru că pentru mine contează foarte mult ca un bărbat să fie credincios. Am întâlnit mulți bărbați care aveau toate datele, mai puțin asta', a povestit Alexndra Stan în podcastul lui Damian Drăghici. 

Căsătoria nu este ușoară, dar este frumoasă pentru Alexandra Stan

Să fii căsătorită nu este foarte ușor, dar este frumos, spune Alexandra Stan, mai ales că ea și-a dorit dintotdeauna o familie.

„E bine. E greu, îți dai seama, nu e ca și cum nu ești căsătorit. E frumos. Eu mi-a dorit dintotdeauna să am o relație serioasă. Cu toți bărbații cu care am fost am avut o relație lungă, nu știu, trei relații lungi am avut. Îmi doresc foarte mult o familie, îmi doresc să fiu mamă, îmi doresc să fac copii. Mie îmi place mult chestia asta. Am crescut cu bunică-mea în casă, cu mama, cu tata, cu soră-mea, suntem mulți', a mai declarat Alexandrea Stan.

De ce și-a dat jos verigheta Alexandra Stan

Fanii au observat că artista nu prea mai poartă verigheta și s-au gândit că poate lucrurile nu merg atât de bine în căsnicia ei.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place.  Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare',  a spus Alexandra Stan, pentru  VIVA!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter