Ce relație are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lui, Irina, acum: „Când ne va fi dat să ne reîntâlnim...”

Publicat pe

De când se speculează că Monica Gabor s-ar fi despărțit de Mr. Pink, Irinel Columbeanu a oferit o serie de declarații cu privire la fosta soție și la fiica lui Irina Columbeanu. Care este relația dintre el și micuța lui, acum?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor a revenit în Statele Unite ale Americii, la Irina Columbeanu, în ciuda zvonurilor despărțirii de Mr. Pink, iar Irinel Columbeanu a oferit o serie de declarații cu privire la cele întâmplate în ultima perioadă. Pe lângă discuțiile despre fosta sa soție, Irinel Columbeanu a vorbit și despre revenirea sa financiară. Întrebat dacă este pregătit să se relanseze în afaceri, răspunsul său a fost: „Desigur'.

Citește și: Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Pink. Ce plănuia să facă împreună cu Irinel, înainte să divorțeze

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink: „Într-un cuplu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Monica Gabor nemachiată, la 33 de ani. A postat fotografia pe Instagram

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

De altfel, Irinel Columbeanu recunoaște că va lansa o carte, în care va vorbi și despre Monica Gabor și Irina Columbeanu. La capitolul prieteni, afaceristul spune că nu s-a schimbat situația și că pierderea averii nu l-a afectat, iar oamenii săi de suflet i-au rămas extrem de apropiați.

„Fără a-i număra (nici nu aș avea cum, îmi place să cred că nu am apucat să îi cunosc personal pe toți), aceiași cu adevărat prieteni și înainte', a declarat Irinel Columbeanu, pentru Ciao.ro.

Ce relație are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lui, Irina, acum: „Când ne va fi dat să ne reîntâlnim...'Ce relație are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lui, Irina, acum: „Când ne va fi dat să ne reîntâlnim...'

Ce relație are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lui, Irina

Experiențele prin care Irinel Columbeanu a trecut în ultima perioadă l-au ajutat să își schimbe mentalitatea. Afaceristul nu privește cu regret nimic din ce i s-a întâmplat și consideră că proverbul „Răbdare, toate la timpul lor' s-a adeverit în cazul său.

Despre regrete, Irinel Columbeanu a spus că nu are, „deoarece e prea devreme și eu sunt prea mărunt pentru astfel de aprecieri.'

După divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a rămas foarte apropiat de fiica lui, Irina Columbeanu. Acum este o adevărată domnișoară și locuiește în SUA cu mama ei, iar tatăl nu a mai văzut-o din anul 2018. Când va veni momentul pentru a-și strânge în brațe fata, Irinel Columbeanu va face toate eforturile necesare.

„Fizic, din vara lui 2018, virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie.

Foarte apropiată (n.r.- au o relație). Vorbim cam odată pe săptămână, în general când sună ea. Ca un burete, viu și inteligent (n.r.- caracterizarea Irinucăi)', a mai spus Irinel Columbeanu, pentru sursa citată anterior.

Irinel Columbeanu: „Nu cunosc stadiul relației lor'

Chiar dacă a mai discutat despre Monica Gabor, fosta sa soție, Irinel Columbeanu a adus în discuție și relației ei cu Mr. Pink. Despre zvonurile de divorț spune că nu știe dacă sunt adevărate sau nu, iar pe fosta „scorpie' de la Izvorani a caracterizat-o succint, în doar câteva cuvinte.

„Este inteligent temperamentală. Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța. (…) În continuare impetuoasă.

Cu alți ochi, mult mai lucizi (n.r.- cum o vede pe Monica) dar în continuare neinfluențat de terțele numeroase păreri', a spus, în încheiere, Irinel Columbeanu.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă