Dinu Maxer, primele declarații despre moartea fratelui său mai mic: „Deja era în comă”

Publicat pe

Dinu Maxer a trăit o adevărată tragedie în urmă cu 33 de ani, când s-a confruntat cu moartea fratelui său mai mic. Vedeta a scos la iveală detalii neștiute despre situația în care fratele său a fost implicat și a dezvăluit ce regrete are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer a recunoscut abia anul acesta că în anul 1988 familia lui a trăit un eveniment greu de descris în cuvinte, cauzat de moartea fratelui său mai mic. Acum 33 de ani, Dinu Maxer era doar un copil de 14 ani al cărui frate a plecat la pâine și nu s-a mai întors niciodată. Detaliile evenimentului încă nu sunt știute în totalitate, iar familia solistului a trecut cu greu peste moartea fratelui său.

Citește și: Deea Maxer, replică dură după ce a fost numită „mamă grasă”! Fotografia în costum de baie care a creat controverse

Citește și: Drama neștiută a Deei Maxer. Nu mai poate avea copii: „A fost o hemoragie neașteptată și…”

Citește și: Cum a slăbit Deea Maxer, după ce a fost criticată: „Îmi scriau că sunt dizgrațioasă'

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer după 8 ani de relație: „Ea își dorea…”

Potrivit spuselor lui Dinu Maxer, bunica lor a vrut să cumpere pâine, iar fratele său mai mic s-a oferit să meargă la magazin în locul ei. Cântărețul își amintește cu greu că în momentele respective el învăța pentru exavem, întrucât urma să dea treapta și să intre la liceu, în clasa a IX-a.

Dinu Maxer, primele declarații despre moartea fratelui său mai mic: „Deja era în comă'Dinu Maxer, primele declarații despre moartea fratelui său mai mic: „Deja era în comă'

Dinu Maxer, primele declarații despre moartea fratelui său

„Bunica a vrut să se ducă să cumpere pâine și el a zis: 'Nu, mă duc eu'. Având treabă, țin minte că spăla, l-a lăsat, i-a dat banii și au trecut ore și el nu s-a mai întors. Eu învățam pentru treaptă, treceam clasa a IX-a.

Eu n-am ieșit după el decât în momentul în care s-a înserat. Problema adevărată este că nici în momentul de față noi nu știm ce s-a întâmplat și nu știm care este adevăratul vinovat', a povestit Dinu Maxer, vizibil emoționat, la o emisiune TV.

Mai mult decât atât, Dinu Maxer a dezvăluit că nici acum, la 33 de ani după moartea fratelui său, nu au descoperit adevăratul vinovat. Inițial, s-a spus că fratele mai mic al artistului a fost călcat de tramvai, însă un martor a intervenit și le-a spus membrilor familiei că băiatul s-ar fi speriat de o mașină și a ajuns cu capul blocat între vagoane.

Dinu Maxer: „L-am găsit în seara aceea, dar deja era în comă'

„L-am găsit în seara aceea, dar deja el era în comă. Momenul în care s-a întâmplat ne urmărește încă pe toți cei din familie. Este extrem de tragic să nu știi ce s-a întâmplat și să nu știi care este adevăratul vinovat.

(…) A trecut de tramvai, tramvaiul l-a depășit, a trecut pe șina cealaltă. O martoră a spus că ar fi depășit o Dacie galbenă pe linia de tramvai, copilul s-ar fi speriat și s-a lovit de îmbinarea dintre vagoane. Acolo s-a produs traumatismul cerebral. A murit după o zi.

N-am putut să fiu alături de familie. Tatăl meu, când a conștientizat că se suprapune înmormântarea lui peste examenul de la Română, m-a trimis la un vecin. N-am văzut nici când l-au adus, nu l-am văzut deloc. Au ținut foarte mult să rămân cu imaginea lui așa cum îl știam și să nu-l văd așa cum era'¸ a mai precizat Dinu Maxer, în legătură cu moartea fratelui său mai mic.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter