Cum a slăbit Deea Maxer, după ce a fost criticată: „Îmi scriau că sunt dizgrațioasă”

Publicat pe

După cea de-a doua sarcină, Deea Maxer a acumulat kilograme în plus și a fost aspru criticată în mediul online. Între timp, vedeta s-a ambiționat și a reușit să slăbească și să se tonifieze. Deea a explicat cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deea Maxer nu s-a ascuns niciodată și și-a postat pozele needitate pe rețelele sociale. Pentru că acumulase kilograme în plus în timpul sarcinii și nu avea corpul perfect, artista a fost criticată în mediul online.

Cum a slăbit Deea Maxer, după ce a fost criticată: „Îmi scriau că sunt dizgrațioasă'Cum a slăbit Deea Maxer, după ce a fost criticată: „Îmi scriau că sunt dizgrațioasă'

Deea Maxer s-a ambiționat și a reușit să slăbească considerabil și să se tonifieze. Vedeta a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Deea Maxer, criticată în mediul online

Deea Maxer a vorbit despre criticile pe care le-a primit în mediul online. După naștere, vedeta cântărea 68 de kilograme. Cu toate că nu avea corpul perfect, Deea nu s-a ascuns și a postat pe rețelele sociale poze cu ea naturală. Acest lucru i-a adus și comentarii negative.

Vara trecută am avut un „meci' cu haterii de pe Instagram și de pe Facebook, care îmi scriau la pozele mele în costum de baie, pentru că eu  niciodată nu m-am ascuns să-mi postez naturalețea pur și simplu, cu poze nefotoshopate, nemodificate, îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă, eu având atunci vreo 68 de kilograme, nu era ceva exagerat, dar ei mi-au spus că sunt grasă', a spus Deea pentru ciao.ro.

Citește și: Momente de panică pentru Deea Maxer.

Citește și: Deea Maxer, replică dură după ce a fost numită „mamă grasă”!

Citește și: Ana Porgras, primele declarații despre „mesajul' public dintre ea și Zanni:

Citește și: Ce emisiune va prezenta Iulia Albu la Antena Stars.

Artista a explicat faptul că nu avea timp să țină diete și să facă sport deoarece pentru ea conta mai mult să aibă grijă de copii. În schimb, soțul ei i-a atras atenția la rândul lui, iar în acel moment, Deea și-a dat seama că trebuie să mai slăbească.

„Le-am explicat într-o declarație atunci, le-am dat un răspuns în care le-am spus că în momentul respectiv nu am timp de diete și de slăbit, mă ocupam intens de Maysa, pentru că avea doar 8 luni, nu dormeam nopțile, vroiam doar să îmi petrec timpul cu familia, să mă relaxez la mare, săîmi fac treaba, nu doar să stau stresată de cum arăt'.

Cum a slăbit Deea Maxer

Deea Maxer a reușit să slăbească cu ajutorul unei diete personalizată, dar și cu un antrenor. Vedeta a explicat că timp de 2 luni a făcut exerciții fizice, timp în care a reușit să slăbească 8 kilograme.

Plus că în momentul respectiv eu mă simțeam bine în pielea mea, singurul factor care a contat a fost faptul că Dinu îmi spunea că am rămas cu kilograme după nașterea Maysei și atunci mi-am dat seama că dacă toată lumea strigă către mine că trebuie să slăbesc, trebuie să o fac', a adăugat Deea.

„Iar în iarna anului trecut, într-adevăr nu mă mai încăpeau anumite haine pe care îmi doream să le port. Atunci am luat hotărârea să mă ocup și de mine, eram puțin mai liberă ca program, Maysa creștea… Atunci am ținut o dietă dată de un antrenor, se numește Dragoș Vultur, este specialist în nutriție și mi-a dat o dietă personalizată, plus exerciții fizice. Timp de 2 luni de zile am făcut în fiecare zi exerciții acasă, date de antrenor, și am reușit să slăbesc atunci, vreo 8 kilograme și să mă tonifiez, că de fapt asta era problema mea, că eram pufoasă, nu grasă (…)'.

Cum își menține Deea silueta

În prezent, pentru a-și menține silueta, Deea Maxer a apelat la metoda intermitent fasting și mănâncă o singură dată pe zi. Dar și așa, artista încearcă să mănânce cât mai sănătos pentru a nu risca să ia din nou multe kilograme.

„Apoi, ca să mă întrețin cu dieta dată de antrenor și cu exercițiile fizice, evident că am avut și o perioadă în care nu mai țineam cont și am mai luat câteva kilograme, am oscilat tot timpul, iar în ultima perioadă încerc să mănânc doar o dată pe zi, intermitent fasting se numește varianta asta de așa zisă dietă. Să mănânci într-o perioadă a zilei, stabilită de tine, poate fi și în jurul prânzului, între ora 12 și ora 15, de exemplu, să ia o masă și o gustare eventual și în rest, să nu mai mănânci, până a doua zi, la aceeași oră, deci 24 de ore'.

„Dacă se întâmplă să mănânc mai des de atât, încerc să mănânc dimineața ceva proteină gen iaurt sau omletă cu legume, la prânz o salată și seara nimic. Să mănânc foarte ușor, mai ales că este vară(…)', a povestit Deea.  

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter