Sora lui Cătălin Scărlătescu a confirmat că el are o iubită: „Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei”

Publicat pe

Este oficial! După ce în urma vacanței din Mykonos au apărut speculații despre viața amoroasă a lui Cătălin Scărlătescu, sora lui a dat cărțile pe față. Carmen a confirmat că celebrul chef are o iubită și că e îndrăgostit nebunește de ea. Aceasta speră că cei doi vor ajunge în fața altarului și, de ce nu, să facă și un copil! Detalii inedite!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce a frânt inimi pe bandă rulantă, Cătălin Scărlătescu dă semne să renunțe la burlăcie. Nu o spunem noi, ci asta denotă din declarațiile celei mai importante femei din viața lui, sora lui. Carmen a susținut că cheful se iubește de ceva timp cu o femeie. Între ei nu ar fi vorba despre o aventură, ci chiar despre ceva serios.

Sora lui Cătălin Scărlătescu a confirmat că el are o iubită: „Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei'Sora lui Cătălin Scărlătescu a confirmat că el are o iubită: „Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei'

Despre iubita lui Cătălin Scărlătescu au început să apară zvonuri după ziua lui de naștere. Plecat în Mykonos, se pare că acesta nu ar fi sărbătorit singur, ci alături de femeia care i-a furat inima. Fire discretă, juratul de la Chefi la cuțite și-a ținut secretă relația, însă sora lui, Carmen, l-a dat de gol.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a împlinit 49 de ani!Cum a sărbătorit și ce mesaje a primit de la Bontea și Dumitrescu

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă sora lui Cătălin Scărlătescu:”Oriunde mă duc mi se deschid uși!”

Citește și: Cum a ajuns Ramona Olaru prezentatoare la Splash! Vedete la apă:„Când am fost sunată şi mi s-a spus că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-au împărțit averea Anda Adam și soțul ei.Oficial, nu au divorțat încă!

Cătălin Scărlătescu are o iubită, iar relația este serioasă

Potrivit spuselor rudei lui Cătălin Scărlătescu, cheful și noua lui iubită au o relație foarte frumoasă. Carmen speră ca cei doi să se și căsătorească, poate anul acesta, și, de ce nu, în viitor să facă și un copil împreună. Aceasta e însă conștientă că totul depinde de planurile lor.

Sora lui Cătălin Scărlătescu a scos la iveală detalii inedite despre relația chef-ului cu iubita lui. Carmen a povestit că cei doi își petrec mai tot timpul împreună și crede că, în viitor, o va lua și la emisiuni cu el. Ea a punctat că relația pe care o are acum celebrul bucătar e una foarte serioasă.

„Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (nr. este femeie care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special.

Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia la emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (nr. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om', a spus sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Ce diferență de vârstă e între Cătălin Scărlătescu și iubita lui

În continuare, aceeași sursă a informat că, aparent, între Cătălin Scărlătescu și iubita lui ar fi o diferență de vârstă de 18 ani. Sora juratului de la Chefi la cuțite susține că acest aspect nu se observă deloc, pentru că femeia ar fi matură pentru vârsta ei, iar el încă ar fi un copil la 49 de ani.

„Nu (nr. nu crede că diferența de vârstă contează), vârsta asta nu e decât o cifră într-un buletin, contează cine ești tu. Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei, iar el este un copil pentru vârsta lui și atunci se întâlnesc undeva la mijloc. Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm', a continuat Carmen, sora lui Cătălin Scărlătescu.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter