Cine este și cu ce se ocupă sora lui Cătălin Scărlătescu: "Oriunde mă duc mi se deschid uși!"

Publicat pe

Puțină lume știe că chef Cătălin Scărlătescu are o soră pentru că lui Carmen îi place discreția și nu a făcut niciodată paradă din celebritatea fratelui ei. Ei bine, juratul de la Chefi la cuțite are o soră nu doar frumoasă, ci și descurcăreață. Carmen Istrate îi calcă pe urme fratelui ei celebru!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Carmen Istrate nu are succesul fratelui ei, celebrul jurat de la Chefi la cuțite, însă a moștenit și ea din talentul în bucătărie al acestuia. Sora lui Scărlătescu este as la clătite și și-a deschis, la un moment dat, un local la malul mării, foarte apreciat pentru diversitatea de clătite. Amuzant este că Scărlătescu detestă clătitele, așa cum a afirmat de atâtea ori în emisiunea unde este jurat!

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Cătălin Scărlătescu: "Oriunde mă duc mi se deschid uși!"Cine este și cu ce se ocupă sora lui Cătălin Scărlătescu: "Oriunde mă duc mi se deschid uși!"

Carmen a vorbit întotdeauna la superlativ despre relația pe care o are cu fratele ei și cât de mult a contat faptul că a îndrumat-o în cariera ei.

„M-a întrebat când mă mărit. Cătălin m-a întrebat. Curând sper. După ce am divorţat, Cătălin şi părinţii mei au fost langă mine. Mi-au zis, ştii ceva, du-te, du-i copilul să-l crească el să vadă cum e.

Relaţia dintre Cătălin şi Andrei este una pe mute. Băiatul meu vorbeşte foarte puţin şi Cătălin niciodată nu-i invadează spaţiul şi din cauza asta relaţia lor s-a consolidat mai bine.', spunea sora lui Cătălin Scărlătescu acum ceva timp.

Citește și: Cine sunt nașii Gabrielei Prisăcariu și ai lui Dani Oțil! Cuplul celebru din showbiz a făcut furori la nuntă

Citește și: Adriana Trandafir, clipe de coșmar la Asia Express 4. Fiica ei, Maria Speranța, a avut nevoie de medic:

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, primele imagini de la petrecerea de nuntă.

Cătălin Scărlătescu urăşte clătitele, dar Carmen a făcut o adevărată pasiune din a le pregăti. Toată vara, blonda, ajutată de Cătălin face clătite la mare.

„Aveam o ofertă, era 50 de lei o clătită cu selfie. Adică îşi făcea omul un selfie cu mine şi nu mâncau clătite. Mi-a zis Scarlatescu, du-te în Franţa să înveţi să faci clătite, m-am suit în avion, nu ştiam nici unde mă duc, m-am uitat pe hartă, mi-am ales un oraş, nu ştiam unde mă duc, nu ştiam pe nimeni.

Nu aveam decât un bilet de avion in buzunar şi atât. Eu sunt sora lui Scărlatescu şi cu toate astea e important să fii sora lui Scarlatescu, nu pot să mint, eu oriunde mă duc mi se deschid uşile şi oamenii se poartă altfel cu mine. ', a mai spus Carmen, potrivit Libertatea.

Carmen, sora lui Cătălin Scărlătescu, gătește de mică

„Gătesc de mică, cred că este moștenire din familie, e în genele noastre. Mă rog de Cătălin să mănânce clătitele mele, dar nu vrea. Nu am învățat nimic de la fratele meu, mă tot rog de el să îmi spună câteva rețete, dar nu vrea.

Cred că m-a pupat de trei ori toată viața lui și asta când l-am rugat eu pentru că eram supărată. A avut un clic când a devenit așa, dar nu s-a născut dur. Eu m-am născut dură și am devenit drăguță pe parcurs', a mărturisit sora lui Cătălin Scarlatescu la un post TV.

Sora lui Scărlătescu a dezvăluit de ce nu se însoară fratele ei

Cătălin Scărlătescu a stat departe de altar până acum și toată lumea se întreabă care este motivul, mai ales că se găsesc destule persoane în jurul său care sa-l însoare. O posibilă explicație vine de la sora juratului Chefi la cuțite.

„Discuția asta de multe ori a trezit controverse. La modul că el de exemplu mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, că de obicei mergem așa, eu sunt singura și el cu iubita și tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție și ele tot timpul sunt geloase pe mine și eu tot timpul încerc să le explic.

Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție și oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora că și cu mamele au fetele probleme. Eu mă simt ciudat de multe ori și eu încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac', a spus Carmen pentru Antena Stars.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter