Cum este, de fapt, relația dintre Mihaela Tatu și fiica ei. Cu ce se ocupă Ioana

Publicat pe

Mihaela Tatu a scris istorie în televiziune cu emisiunea „De 3 ori femeie'. Problemele de sănătate au determinat-o să se retragă din lumina reflectoarelor şi să se concentreze mai mult pe viața personală. La 57 de ani, Mihaela Tatu trăiește clipa și se bucură de fiica ei, de care este foarte apropiată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dacă pe plan profesional, lucrurile mergeau excelent, pe plan personal, Mihaela Tatu a suferit mai multe decepții. Însă, se bucură enorm de fiica pe care o are și de care este foarte apropiată, chiar dacă este de ani buni departe de casă.

Ioana, fiica Mihaelei Tatu, are 36 de ani și studiază la cea de-a treia facultate, lucrează și își trăiește viața așa cum vrea.

Ea a fost designer interior și a descoperit matematica în această poveste și acum studiază informatica', a declarat Mihaela Tatu pentru Antena Stars.

Mihaela Tatu și fiica ei au o relație specială și foarte apropiată. Ba chiar, Ioana îi spune mamei sale „pisi', „mumă' sau „coțofană'.

Mihaela Tatu își dorește ca fiica ei să fie fericită

Cum am spus, Ioana are 36 de ani și mulți ar crede că Mihaela Tatu își dorește să devină bunică. Indiferent dacă își dorește ca fiica ei să devină mamă, asta nu contează pentru fosta prezentatoare. Pentru ea, cel mai importat lucru este fericirea fiicei sale.

Ceea ce-mi doresc eu nu este obligatoriu să-și dorească și ea deocamdată. Pentru mine este importantă fericirea fiecărui om cu care mă întâlnesc, mai ales a copilului meu', a mai spus Mihaela Tatu.

Citește și: Mihaela Tatu a suferit 3 operații într-un an:”Din fericire, nu a fost cancer!”

Citește și: Mihaela Tatu, dezvăluiri emoționante despre lupta cu depresia:”Am plâns până n-am mai putut”

Citește și: Lidia Buble, primele declarații despre noua iubită a lui Răzvan Simion:„Nu am fost tentată să…'

Citește și: Cine este Francisca de la Vorbește Lumea.Cântăreața a înlocuit-o pe Viviana Sposub

Fosta prezentatoare TV spune că ea este mai curajoasă decât fiica ei în anumite chestiuni.

Eu mă avânt, ea este puțin mai temătoare, are momentele ei de îndoială', a mai mărturisit Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu și-a împlinit cel mai râvnit vis

Mihaela Tatu adoră să călătorească și în ultimii doi ani a ajuns în multe locuri pe care își dorea să le viziteze. Pentru a-și îndeplini mult râvnitul vis, aceasta și-a vândut casa.

Fosta prezentatoare TV se bucura de un real succes în anii 2000, însă drumul său profesional a luat o cu totul altă direcție. Mihaela Tatu a cochetat și cu arta comunicării, mai exact, speaker motivațional, trainer în arta discursului, pune voce la desene animate și face audiobook-uri.

Mihaela Tatu are 57 de ani și a ajuns în punctul în care poate să tragă linie și poate să analizeze toate momentele care au contribuit la creionarea ei ca femeie plină de încredere.

Până aici drumul nu a fost deloc ușor, iar dacă ar fi să dăm câțiva ani înapoi am descoperi că Mihaela Tatu nu a fost întotdeauna „de 3 ori femeie'. Viața este formată din evenimente pozitive și evenimente educative', a declarat Mihaela Tatu la Antena Stars.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter