Ce se întâmplă cu Marius de la Survivor, înainte de finală: "Resimt o durere de musculatură, dar..."

Publicat pe

Marius Crăciun s-a subestimat la Survior. A recunoscut-o chiar el, dar parcursul lui a fost unul extrem de bun și a dovedit-o pe durata întregii competiții. Războinicul a luptat pentru fiecare punct în parte și a demonstrat că își merită din plin locul printre ultimii supraviețuitori. Iată ce se întâmpă cu Marius de la Survivor înainte de finală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marius Crăciun s-a numărat printre cei mai puternici concurenți de la Survivor, sezonul doi. Războinicul este extrem de competitiv, mai ales că în trecut a mai câștigat o competiție sportivă, la fel de intensă. Cu toate că a demonstrat multe pe parcursul întregii competiții, sportivul s-a subestimat de mai multe ori, de multe ori reușind să se surprindă chiar și pe el cu aruncările pe care le avea.

Ce se întâmplă cu Marius de la Survivor, înainte de finală: "Resimt o durere de musculatură, dar..."Ce se întâmplă cu Marius de la Survivor, înainte de finală: "Resimt o durere de musculatură, dar..."

Marius și-a adjudecat prima imunitate la Survivor

Marius a început să aducă puncte pentru echipă, încă de când a intrat în concurs. Grație forței sale, dar și abilității sale extraordinare de cățărător, Războinicului i s-a spus în trecut „Monkey', poreclă pe care a ales să o folosească și în cadrul competiției Survivor.

În ciuda faptului că s-a subestimat, Marius și-a câștigat prima imunitate după prima semifinală. El a reușit să întoarcă scorul chiar, și în ciuda durerilor pe care le-a resimțit nu a cedat nicio clipă, decis să ducă jocul până la final.

Marius de la Survivor: „Știam că trebuie să rămân concentrat'

Mă simt foarte bine, foarte dulce. La început când am văzut traseul și final, nu mă așteptam să fiu priceput la aruncările la coș. De-aia am avut o aruncare din oală, dar se pare că a funcționat. La prima intrare cu Maria știam că aruncă foarte bine și credeam că nu am nicio șansă.

A fost un meci strâns, apoi cu Zanni am întors scorul și m-am calificat în finală cu Elena. Știam că trebuie să rămân concentrat la fiecare aruncare de minge și am reușit. Uneori când mă subestimez reușesc să mă surprind, la unele aruncări. Resimt o durere de musculatură, dar mă bucur că astăzi am reușit să dau tot și m-am salvat astăzi. Îi felicit pe toți', a spus el, cu toate că a fost nesigur pe final și că va reuși performanța.

Citește și: Sorin Pușcașu, dezamăgit de Andrei Dascălu și de Marius Crăciun de la Survivor:„Strategia lor duce spre parșivitate'

Citește și: Motivul pentru care Maria Chițu se simte atrasă de Marius Crăciun, la Survivor.De cine îi aduce aminte

Citește și: Ana Bene are un nou iubit, după Burlacul:„Am zis DA de trei ori'

Citește și: Catrinel Menghia, strălucitoare pe covorul roșu la Cannes.Ce rochie spectaculoasă a purtat

Drama lui Marius Crăciun de la Survivor

Sportivul a muncit enorm de la o vârstă fragedă, ca să își ajute familia cu bani. La un moment dat, părinții lui Marius Crăciun au fost la un pas să fie chiar evacuați din casa lor.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea’a declarat sportivul, pentru Viva.

Cine este Marius Crăciun de la Survivor

Marius Crăciun este originar din Pitești, are 25 de ani și are o profesie în viața de zi cu zi de manager marketing. Chiar dacă jobul nu necesită o condiție fizică deosebita, Marius își ocupă tot timpul liber cu astfel de activități.

El a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Este și membru al echipei naţionale olimpice la Judo, după 12 ani de activitate. Războinicul de la Survivor practică arte marțiale mixte și este pasionat de parkour. În timpul liber, sportivul mai practică bodybuilding și fitness.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter