Drama neștiută a lui Marius Crăciun de la FERMA. Care este cea mai mare frică a lui în viață

Publicat pe

Puţini ştiu drama lui Marius Crăciun, unul dintre concurenţii de la Ferma, show-ul difuzat de Pro TV. Chiar dacă la televizor apare mereu zâmbind şi optimismul este una dintre calităţile sale, Marius are fricile lui, care, însă nu-l doboară, ci îi dau putere să lupte și mai mult.

Drama neștiută a lui Marius Crăciun de la FERMA. Care este cea mai mare frică a lui în viațăDrama neștiută a lui Marius Crăciun de la FERMA. Care este cea mai mare frică a lui în viață

 

Marius Crăciun a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, este membru al echipei naţionale olimpice la Judo şi a reuşit să ajungă până în finala show-ului „Ninja Warrior România, difuzat tot de Pro TV.  Acum este unul dintre concurenții de la FERMA, care luptă pentru premiul de 50.000 de euro. Dacă unele dintre vedete nu s-au înscris în competiție pentru bani și au declarat că vor dona câștigul, dacă vor ajunge învingători, Marius Crăciun vrea să ofere o viață mai bună familiei sale cu ajutorul premiului de la Ferma.

Familia lui a fost la un pas de evacuare

Marius Crăciun nu are amintiri prea plăcute din copilărie, pentru că familia sa nu a avut o situaţie materială foarte bună şi îşi propune ca acum să îi ajute mai mult. „Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Dacă voi câştiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă, a mărturisit Marius.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea. Dar, de atunci până în prezent avem datorii la bănci si la C.A.R. Vreau să câștig la FERMA și să plătesc datoriile pentru a avea o viață mai liniștită', ne-a declarat Marius.

Tatăl său are o boală gravă

Familia lui Marius Crăciun s-a confruntat cu probleme financiare extraordinar de grele, motiv pentru care copilăria lui nu a fost una tocmai fericită. Lipsa banilor a fost accentuată și de starea de sănătate a tatălui său. Părintele lui Marius are Alzhaimer și din cauza bolii sunt zile când nu-l recunoaște. Părinții îi erau confidenți, însă boala tatălui său nu le mai permite să poarte un dialog, așa că mama este singura cu care se sfătuiște acum și a cărei părere o prețuiește foarte mult.

Deşi este o fire opmitistă, Marius se teme ca nu cumva problemele pe care le-ar putea întâlni în viaţă să nu fie atât de mari încât să-l împiedice să zâmbească. „Cel mai frică în viață îmi este să nu ajung să fiu atât de trist din cauza problemelor, încât să nu mai pot zâmbi', a recunoscut Marius Crăciun pentru VIVA!.

Sportul l-a ajutat foarte mult

Marius Crăciun se descrie ca fiind un tânăr optimist, muncitor, spontan, bine crescut, ordonat, motivat și un bun ascultător, iar sportul l-a ajutat foarte mult să ajungă omul care este astăzi. S-a autoeducat, iar oamenii pe care i-a întâlnit pe parcursul evoluției sale i-au fost un real sprijin pentru a-și depăși condiția.

Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice.', spune Marius. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter