Benone Sinulescu, în stare gravă. A fost găsit inconștient în casă

Publicat pe

Veste tristă în lumea artistică! Benone Sinulescu se află în stare gravă, după ce în cursul zilei de joi a fost găsit în casă, inconștient. Se pare că artistul are probleme cardiace care s-au agravat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu se aflî în stare gravă după ce joi a fost găsit în casă, inconștient. Familia n-a oferit, până acum niciun punct de vedere oficial, în schimb impresarul său, Iouț Pavel, a făcut declarații dureroase și grave.

Se pare că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu este una foarte gravă, în acest moment, artistul afându-se la spital, inconștient.

Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final' al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,' a declarat Ionuț Pavel pentru TVR.

'Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă, și se stinge fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad', a transmis fostul impresar al lui Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu trebuia operat urgent

Benone Sinulescu avea probleme de sănătate mai vechi care s-au agravat în ultima perioadă.

'Când în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timișoara, acesta a tras un semnal de alarmă și a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide și care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

După schimbarea medicației, starea lui părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult (valori ale tensiunii și de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat. Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă', a mai spus fostul impresar al artistului.

Cum se simte Benone Sinulescu după ce a fost internat

Inițial, Benone Sinulescu a fost dus într-un centru de îngrijiri paleative din Arad, iar ulterior a fost transferat la Spitalul de Urgență din Arad. Medicii au spus că artistul este conștient, cooperant și că va mai sta în spital sub supravegherea cadreslor medicale. Nea Beni primește medicamentația necesară și este îngrijit corespunzător.

Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a vorbit și el despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu și a spus că artistul se simte din ce în ce mai bine. Acesta este lucid, conștient și poate vorbi cursiv. În plus, artistul chiar ar fi început să facă glume cu personalul medical, semn că se simte, într-adevăr, din ce în ce mai bine.

Important e că e la spital și important e că e îngrijit de o echipă medicală competentă și nu mai este în acel centru de îngrijiri paleative. Joi a căzut și nu s-a mai ridicat și atunci în loc să fie dus la Urgențe centrul de îngrijiri paleative. După ce a apărut în presă, l-au suit repede într-o ambulanță și l-au trimis la Urgențe', a spus Ionuț Pavel, la Antena Stars.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter