Mihaela Tatu a suferit 3 operații într-un an: "Din fericire, nu a fost cancer!"

Publicat pe

Mihaela Tatu a făcut istorie în televiziune, însă problemele de sănătate au determinat-o să se retragă acum ani buni. După operația de fibrom uterin, vedeta s-a confruntat și cu alte probleme medicale, pe care însă a reușit să le depășească. Iată cum a reușit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Tatu spune că nu a renunțat la televiziune, ci că nu s-a mai regăsit, pur și simplu, în formatele actuale. Vedeta nu exclude însă o revenire în teșleviziune. Până atunci însă, vedeta își scrie prezentul cu optimism și cu entuziasm, chiar dacă viața a pus-o nu o dată la grea încercare.

Până la 57 de ani, Mihaela Tatu pare să le fi încercat pe toate. Înainte de a deveni celebră cu emisiunea De 3 X femeie, vedeta a avut un CV care, cu siguranță, n-ar fi lăsat-o să moară de foame dacă nu avea succes în televiziune… Iar asta pentru că Mihaela Tatu a lucrat și ca prelucrător prin aşchiere, funcţionară, şefă de atelier, croitoreasă şi contabilă.

Între timp, la CV-ul ei s-au adăugat și îndeletniciri ca realizator-prezentator de emisiuni radio și televiziune, trainer certificat ANC în Tehnica și Arta livrării discursului, trainer certificat persolog dupa modelul DISC, voice Over la BTI Oradea, speaker motivațional și nu numai. Din păcate, vedeta a fost nevoită să renunțe la televiziune în 2011 din cauza problemelor de sănătate.

Mihaela Tatu a suferit 3 operații într-un an: "Din fericire, nu a fost cancer!"Mihaela Tatu a suferit 3 operații într-un an: "Din fericire, nu a fost cancer!"

Mihaela Tatu: „Am dus un an în care am avut 3 intervenții chirurgicale”

Au trecut mulți ani de când Mihaela Tatu a trecut printr-o încercare grea – operația de fibrom uterin, iar de atunci s-a mai confruntat și cu alte probleme de sănătate, pe care le-a depășit însă cu credință și cu mult optimism.

„De când mă știu, am fost o ființă robustă, rezistentă și pozitivă. Afecțiunile cu care m-am confruntat sunt sigură că au fost rezultate ale unor comportamente și gânduri care nu erau în armonie cu ceea ce sunt. M-am vindecat repede și merg mai departe. La început n-am fost chiar atât de încrezătoare.

Până când nu am cercetat pur și simplu, de ce mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Apoi, privind detașat toată povestea, mi-am dat seama că nu prea am motive să nu zâmbesc, indiferent cu ce mă voi mai confrunta. Și că, în mare măsură, de mine depinde cum voi înainta în viață. Acum mai repar ceea ce am mai uzat' în vremea în care mă aventuram în tot felul de sporturi care necesitau un strop de risc, mai multă adrenalină, că deh, sunt Berbec.

Mă hrănesc cu astfel de trăiri și emoții.  În afară de un genunchi operat iar, pe care îl tot recuperez, sunt bine. Cât despre psihic, lui îi mulțumesc pentru faptul că am dus un an în care am avut 3 intervenții chirurgicale. Acestui psihic tare și ludic și pozitiv, care mă face să văd totul dintr-o perspectiva generală și firească a existenței. Mă respect și mă iubesc. Fiica mea mi-a spus odată să fiu liniștită, pentru că marile opere de artă, din când în când, intră într-un program de restaurare”, a mărturisit Mihaela Tatu într-un interviu pentru Fanatik.

Citește și: Ce avem voie si ce nu avem voie să facem de Revelion. Restricțiile lui Arafat de Anul Nou

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere'. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari:„Vreau să merg în…'

Citește și: Femei goale pe contul lui Dan Bittman, după declarațiile privind „minciuna COVID-19”! Cum a ajuns solistul ținta hackerilor

Citește și: Totul despre șorici. Beneficii și efecte negative: cine nu are voie să-l consume

Credința i-a schimbat viața

Mihaela Tatu a trecut, acum aproape 10 ani printr-o experiență care i-a dat complet viața peste cap. Vedeta TV a primit atunci diagnosticul de fibrom uterin, însă ulterior a recunoscut că s-a temut de ce era mai rău… Din fericire, nu a fost cancer, însă operația a durat 5 ore, timp în care medicii i-au refăcut uterul bucățică cu bucățică… Experiența s-a dovedit însă a fi una revelatoare, care, în cele din urmă, i-a schimbat viața.

„Am început să trăiesc altfel pentru că îmi făcea bine. Am deschis larg ochii la felul în care gândeam, reacționam, la ceea ce era iluzia lucrului foarte important' care trebuia neapărat' făcut. La diferență și limita dintre concesie și compromis, care de multe ori este atât de fragilă, încât aluneci ușor dintr-una într-alta. Am mai făcut și Drumul Camino de Santiago de Compostela, Drumul Sfanțului Iacob. 826 de km parcurși pe jos, traversând nordul Spaniei de la est la vest în 6 săptămâni.

O experiență care m-a marcat pentru tot restul vieții și care mi-a deschis o alta cale. Când ființa ta e nemulțumită și strigi în eter după ajutor, cu mintea și cu inima și cu sufletul, ți se dau și răspunsuri, ți se arată căi și ți se scot în cale oportunități. Trebuie doar să le vezi. Nimic nu se întâmplă de pe o zi pe alta. Este un proces lung și de multe ori anevoios, prin care, de cele mai multe ori, treci singură. Goală și golită de emoții care blochează, gânduri, inerții și rezistente, frici, autolimitări și celebrul eu nu pot'”, a mai mărturisit Mihaela Tatu pentru Fanatik.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter