Pepe își cântă suferința. Ce mesaj emoționant a transmis după divorțul de Raluca Pastramă

Publicat pe

Pepe pare că suferă enorm după ce a anunțat divorțul dintre el și Raluca Pastramă. Artistul a vorbit despre despărțire și a spus că lucrurile nu mai mergeau în căsnicia lor. Totodată, ceea ce părea a fi un divorț amiabil, s-a lăsat cu scandal, din cauza custodiei fetițelor, dar și a averii pe care o au de împărțit cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Pepe a lansat o piesă, iar versurile ei se potrivesc perfect cu situația pe care o trăiește din cauza separării de mama copiilor săi. După ce s-a aflat că cei doi nu mai formează un cuplu, au început speculațiilor potrivit cărora Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe, dar și că artistul ar fi ridicat mâna asupra ei.

Pepe își cântă suferința. Ce mesaj emoționant a transmis după divorțul de Raluca PastramăPepe își cântă suferința. Ce mesaj emoționant a transmis după divorțul de Raluca Pastramă

Chiar dacă relația lor este una tensionată, cei doi au convenit să petreacă timp alături de fetițele lor de sărbători. Desigur, cei doi și-au ales zile diferite în care să stea cu copiii de sărbători, astfel încât ei să nu simtă despărțirea dintre ei.

Suferința provocată de divorț se răsfrânge și în piesele lui Pepe. Cântărețul a lansat o nouă melodie în care pare că vorbește despre situația din viața lui.

În piesă, Pepe vorbește despre povestea unui bărbat obosit să mai aștepte după femeia iubită. În ciuda tentației de a o căuta, acesta face eforturi mari pentru a trece peste distanța dintre ei. Mesajul piesei poate fi cu ușurință interpretat ca o dedicație pentru fosta lui soție.

„M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin Acolo unde nu mi-e liniștea. Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin Îmi beau sticla de amar cu altcineva. Dar bate vântul, imi zboară gândul Mă îndeamnă să te întreb un ce mai faci tu, Un ce mai zici tu, Te-ai mai gândit la cum ar fi ? Şi vine norul mi-aduce dorul Îmi şopteşte vezi că nu-i complet decorul Imi zice hai ia telefonul Ia te așteaptă ca sa ii scrii. Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, De fiecare dată îmi pare răuu Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte Fiindcă toate sunt pretexte Să te aud să-ți vorbesc din nou', sunt doar câteva dintre versurile melodiei lui Pepe.

Pepe vrea despăgubiri colosale de la Raluca Pastramă

Se pare că Pepe vrea să procedeze cu Raluca Pastramă, la fel cum a procedat și la divorțul de Oana Zăvoranu. Artistul a cerut în 2011, după divorțul de vedetă, daune morale de 100.000 de lei, banii ar fi urmat să acopere prejudiciile create în urma unor vorbe usturătoare aruncate de Oana la adresa fostului ei soţ, Pepe.

De data aceasta, cântărețul ar vrea să apeleze la tribunalul ţigănesc în cazul divorţului de Raluca Pastramă, iar suma cerută drept despăgubiri ar fi de 100.000 de euro. Deocamdată, acest lucru nu este prea clar, dacă Pepe vrea să ceară despăgubiri de la mama fetițelor sale sau de la bărbatul cu care l-ar fi înșelat și ar fi plecat la munte.

Citește și: Raluca Pascu, primele declarații despre divorțul de Pepe:'Nu există decât doi vinovaţi'

Citește și: Reacția lui Pepe după ce s-a aflat că Raluca Pastramă ar avea amant:'Fierbe tot sângele-n mine!'

Citește și: Oana Zăvoranu îi ține partea Ralucăi Pastramă, în divorțul de Pepe:'Dacă l-a înșelat, bine i-a făcut'

Citește și: Reacția neașteptată a bărbatului pentru care Raluca Pastramă și-ar fi pus căsnicia cu Pepe în pericol

‘Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor’, a declarat Raluca Pastramă pentru sursa mai sus menționată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter