Socrul lui Adrian Mutu a solicitat eliberarea condiționată, după 7 ani de închisoare. Ce au decis magistrații

Publicat pe

Tatăl Sandrei Mutu, Miodrag Bachici, a solicitat eliberarea condiționată după 7 ani petrecuți în spatele gratiilor. Socrul lui Adrian Mutu a fost condamnat pentru trafic de droguri de mare risc. Răspunsul magistraților a venit puțin înainte de sărbători!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Miodrag Bachici, tatăl Sandrei Mutu, a fost condamnat în urmă cu 18 ani, în lipsă, pentru trafic de droguri de mare risc. S-a ascuns mai bine de 10 ani, în 2013 fiind arestat. După 7 ani în închisoare, socrul lui Adrian Mutu a cerut eliberarea condiționată, deși mai are de ispășit încă cinci ani.

Socrul lui Adrian Mutu a solicitat eliberarea condiționată, după 7 ani de închisoare. Ce au decis magistrațiiSocrul lui Adrian Mutu a solicitat eliberarea condiționată, după 7 ani de închisoare. Ce au decis magistrații

A fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare, iar după ultima sa solicitare răspunsul magistraților nu a fost chiar îmbucurător pentru el.

Decizia magistraților privind solicitarea socrului lui Adrian Mutu

Cererea socrului Briliantului, care se află încarcerat în Penitenciarul Timişoara, a fost respinsă, cu posibilitatea la drept de contestație.

'În temeiul art. 587 alin. 1 C.proc.pen., cu referire la art. 59 Cod penal anterior, respinge cererea de liberare condiţionată formulată de către Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate pentru condamnatul Bachici Miodrag, în prezent deţinut la Penitenciarul Timişoara.

În baza art. 587 alin. 2 C.proc.pen., stabileşte termen pentru reînnoirea propunerii sau a cererii după data de 01.03.2021. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Dispune virarea sumei de 200 lei din contul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Timiş, reprezentând onorariul parţial al avocatului din oficiu. Cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică', potrivit unor surse cancan.ro.

Citește și: Ce copii mari și frumoși are Adrian Mutu.Ce vârste au cei patru și cum arată acum

Citește și: Alexandra Dinu s-a mutat în București cu Mario, fiul ei și al lui lui Adrian Mutu.Cum a decurs reîntâlnirea tată-fiu

Citește și: Mihaela Rădulescu își apără copilul ca o leoaică. Reacția vedetei, după ce Ayan a fost criticat:'Îl cresc fix cum cred eu de cuviinţă'

Citește și: Lana Del Rey s-a logodit!Și-a cunoscut iubitul pe un site de dating

Tatăl Sandrei Mutu s-a ascuns peste 10 ani

Socrul antrenorului 'Tricolorilor' mici a fost condamnat în 2002, în urma unei operațiuni de anvergură a ofițerilor de la Antidrog, când au fost capturate peste două kilograme de cocaină.

Chiar în locuința lui Miodrag, cunoscut și ca Mile Sârbul, s-a încheiat tranzacția, iar el a reușit să fugă cu puțin timp înainte de intervenția autorităților.

A primit o condamnare de 12 ani de închisoare, în lipsă, fiind dat în urmărire internațională. După mai bine de zece ani de căutări, socrul lui Adrian Mutu a fost prins.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter