Mihaela Rădulescu își apără copilul ca o leoaică. Reacția vedetei, după ce Ayan a fost criticat: ”Îl cresc fix cum cred eu de cuviinţă”

Publicat pe

Mihaela Rădulescu își apără copilul ca o leoaică, iar atunci când cineva a îndrăznit să-l critice pe Ayan, vedeta a răbufnit. Prezentatoarea de la PRO TV a avut o reacție neașteptată pe Internet și i-a răspuns unei femei care i-a criticat băiatul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ani buni Mihaela Rădulescu și fiul ei nu mai locuiesc în România, ci la Monaco, acolo unde duc o viață liniștită, așa cum își doresc ei. Un schimb dur de replici a avut loc între vedeta de la PRO TV și o femeie care o urmărește pe rețelele de socializare. Mihaela Rădulescu a răbufnit atunci când urmăritoarea a îndrăznit să-l critice pe Ayan.

Mihaela Rădulescu își apără copilul ca o leoaică. Reacția vedetei, după ce Ayan a fost criticat: 'Îl cresc fix cum cred eu de cuviinţă'Mihaela Rădulescu își apără copilul ca o leoaică. Reacția vedetei, după ce Ayan a fost criticat: 'Îl cresc fix cum cred eu de cuviinţă'

Totul a început de când vedeta a postat pe Instagram o fotografie mai veche cu fiul ei, iar printre comentariile frumoase s-a strecurat și unul răutăcios. Ca orice mamă, Mihaela Rădulescu a sărit să-și apere băiatul.

Cea care i-a lăsat mesajul critic vedetei i-a spus că Ayan ar trebui să mai vină prin România și că ar fi trebuit crescut în spiritul tradițiilor și valorilor românești. Mihaela Rădulescu nu a acceptat ca cineva să-i spună cum să-și crească fiul.

„Aşa crezi tu sau aşa îţi place ţie să gândeşti? Nici n-ar trebui să mă obosesc să-ţi răspund, dar fac un efort. Ţi-am şters primul comentariu, pentru că am alergie la băgători de seamă, mai ales când e vorba de copilul meu. Nu, nu s-a născut în România, e doar pe jumătate român şi nici n-a prea trăit în România, dacă ne gândim că avea mai puţin de 4 ani când am plecat. Vorbeşte româneşte impecabil şi, ce crezi ? Nu prea are pe cine vizita, nu mai am nici urmă de familie în ţara. Bunicii mei au murit, tata a murit, mai e doar mama, care e mai mult cu noi decât acolo.

Îl cresc fix cum cred eu de cuviinţă şi îl ţin cât pot de departe nu de spiritul românesc pe care-l invoci, ci de ţăţismele ieftine pe care le manifeşti fără să cunoşti realitatea. Valabil şi când judecati strâmb orice român plecat, fără să aveţi habar de greul unei vieti luate de la capăt printre străini. Nu ştiu ce cauţi pe pagina mea, dar să nu-mi mai pomeneşti vreodată copilul', este mesajul pe care i l-a transmis Mihaela Rădulescu.

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan: „Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag”/ EXCLUSIV

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți”

Citește și: Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist, înainte să se angajeze în televiziune: „Munceam ca să am din ce trăi”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral: „Nu a fost dragoste la prima vedere'. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Ayan are 16 ani și învață în Monte Carlo

La 16 ani, fiul Mihaelei Rădulescu nu este doar un elev model, care își face părinții mândri cu rezultatele sale de la școală, ci și un tânăr pasionat de sport, care a ajuns să arate ca Arnold Schwarzenegger. Ayan nu ratează nici o ocazie de a-și arăta mușchii pe rețelele de socializare. 

Ayan Schwartzenberg urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco, iar după terminarea acestuia are de gând să meargă la o universitate prestigioasă. În urmă cu câteva luni, Ayan a reprezentat Republica Franceză într-un program al Universității Yale, unde a susținut o dezbatere despre substanțele interzise consumate de tineri și urmările pe care le implică.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter