Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor, amănunte despre relația lor: „A fost o chimie copilărească”

Publicat pe

Fostul concurent de la Survivor, Andrei Ciobanu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Războinica Marinela, asta după ce anul trecut a fost într-o relație cu o altă fostă concurenta a show-ului de supraviețuire. De curând, cei doi îndrăgostiți s-au hotărât să vorbească despre relația lor, care mult timp a fost secretă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Se pare că relația lor început de la un vlog pe care Andrei a vrut să îl facă cu Marinela. Au avut o conexiune instantă care a făcut apoi ca lucrurile să decurgă de la sine și acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor, amănunte despre relația lor: „A fost o chimie copilărească'Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor, amănunte despre relația lor: „A fost o chimie copilărească'

„Nu-mi trecea prin cap. La acel moment eu nu eram singură. După ce m-am întors chiar nu mă gândeam să am o relație, eram completă, așa credeam eu. După acel vlog pe care l-am făcut cu Andrei, am simțit ceva ce era nou pentru mine', a spus Marinela pentru Wowbiz.

„Talentul meu de a cuceri o persoane. Pur și simplu am vrăjit-o. A fost o chimie copilărească. Eu revăd vlogul ăla și mă amuz pentru că văd o sclipire în ochii noștri', a completat-o Andrei.

Războinica Marilena nu îi știa pe Andrei de la Survivor

Totodată, Marinela a recunoscut că nu îl știa pe Andrei de la Survivor pentru că nu se uitase la sezonul 1, dar atunci când tânărul i-a scris pe Instagram, a început să devină curioasă.

Eu nu îl știam pe Andrei pentru că nu m-am uitat la sezonul 1. După ce am ieșit din competiție, el mi-a scris pe Instagram și mă gândeam cine e.

El nu mi-a mai scris și i-am spus eu că bine că cu Roxana Ghiță face și cu mine nu. Sincer nu mi se părea un bărbat interesant și țin minte că l-am ghidat unde trebuie să ajungă, el a ajuns înaintea mea și nu-mi imagineam să fie atât de înalt. El stătea pe telefon, nici nu m-a observat și, când a ridicat capul, m-a privit și a început să radă. Râdeam amândoi unul la altul', a mărturisit Războinica.

„Era mult mai frumoasă în realitate. Mi-am dorit să fac vlog pentru că ea a fost ciuda mea, a fost foarte bună atât pe plan sportiv, cât și pe competitiv. Mi-a părut rău că a renunțat. Mă întrebau fanii cu cine țin și am zis ce favoriți aveam: Albert, Sorin, Lucian și, la fete, Marilena și Roxana. Voiam să-i zic cum tu, care erai cea mai bună, ai vrut să renunți și voiam să aflu chestia asta', a mai spus Andrei, potrivit aceleași surse.

Citește și: Cum și-au împărțit averea Anda Adam și soțul ei.

Citește și: Andrei de la Survivor, implicat într-un triunghi amoros

Citește și: Teo vorbește în premieră despre câștigurile ei

Citește și: Cum a ajuns Ramona Olaru prezentatoare la Splash! Vedete la apă

Marilena și Andrei s-au îndrăgostit la prima vedere

Deși avea iubit, Marinela spune că atunci când l-a văzut pe Andrei a simțit un sentiment puternic care a făcut-o să se îndoiască de relația în care era în acel moment.

„La mine a fost instant. Ce e dragoste la prima vedere: îți place de o persoană de prima dată când o vezi. La noi a fost ceva mai mult și cred în emoțiile alea, fluturașii aia. Mă pierdeam în privirea ei la vlog. Mi-a spus „chiar a ieșit super, poate mai vii la Vatra Dornei'. De atunci a fost ceva între noi. Eu o știam pe ea într-o relație. Vreau să fac o paranteză pentru toată lumea. Lumea mai are iubit, se mai și desparte, se mai și combină', a mai zis Andrei.

„Da, aveam iubit când l-am cunoscut. Din moment ce am simțit ceva când l-am cunoscut, e clar că ceva nu funcționa', spune Marineala. „Mă acuză lumea că am trecut de la primul sezon, la doilea sezon, acum să vedem ce se mai întâmplă în al treilea sezon', a completat fostul Războinic.

Andrei fost gelos pe fostul iubit al Marinelei

La final, Andrei a recunoscut că la început l-au încercat și sentimente de gelozie pentru că bărbatul își lăsase nilște lucruri personale în sala de fitness unde mergea și ea.

„Am fost gelos. Nu îmi plăcea ideea că fostul ei prieten mai avea niște lucruri în sala de fitness, el fiind tot în domeniul fitness-ului. Am lăsat să curgă de la sine și apoi am întrebat dacă nu ar fi cazul, că mai sunt și alte săli, să nu vă încurcați unul pe altul…

În orice relație e un gram de gelozie, dar trebuie să fie atât de puțîn încât persoană e lângă să nu vadă asta. Eu am mare încredere în ea', a mărturisit Andrei.

„Eu nu mi-am dat seama că el a fost deranjat, am crezut că zice așa. Dar am acționat, normal', a încheiat Marinela.

Andrei Ciobanu a fost implicat într-un triunghi amoros la Survivor

Conditiile dificile de supraviețuire din jungla dominicană, acolo unde se desfășoară reality show-ul Survivor România, leagă prietenii frumoase între concurenții care împart luni de zile aceleași greutăți.

Andrei Ciobanu și Karina Fetica din echipa Războinicilor au încercat să aibă o relație după participarea la Survivor, dar relația nu a durat mult timp. Puțini, însă, sunt cei care știu că tânărul a avut o relație și cu Alice, o altă concurentă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter