Andrei de la Survivor, implicat într-un triunghi amoros. Cu cine s-a mai iubit, în afară Karina

Publicat pe

Andrei de la Survivor este singurul concurent din sezoanele de până acum care a format un cuplu cu o colegă, în Republica Dominicană. S-a cuplat cu Karina și și-au petrecut timpul ca doi îndrăgostiți aproape jumătate din perioada petrecută în concurs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu au mai ținut cont de camerele video, iar Andrei și Karina de la Survivor au avut parte un sărut pasional. Cei doi au facut parte din echipa Războinicilor și au devenit extrem de apropiați în timpul competiției. În cele din urmă au devenit oficial iubiți, dar mulți i-au criticat dur.

O parte din telespectatori l-au acuzat pe Andrei Ciobanu de la Survivor că a cucerit-o pe frumoasa Karina doar ca să își atragă simpatia publicului. Acum s-a aflat încă un detaliu de-a dreptul neașteptat despre fostul concurent. Războinicul se cunoștea mai mult decât bine cu o altă colegă din concurs: Alice.

Andrei de la Survivor, implicat într-un triunghi amoros. Cu cine s-a mai iubit, în afară KarinaAndrei de la Survivor, implicat într-un triunghi amoros. Cu cine s-a mai iubit, în afară Karina

Andrei de la Survivor, implicat într-un triunghi amoros

Conform celor de la wowbiz, Alice a venit ulterior în emisiunea Survivor, acolo unde Andrei avea deja o relație cu Karina. Cei doi nu s-ar fi dat de gol că au avut o poveste de iubire în trecut. Mai mult decât atât, chiar Andrei a votat-o pe Alice pentru eliminare, la îndemnul colegilor din echipa Războinicilor.

Recent, la un an de la acel moment. bărbatul a mers acasă la Alice, unde au filmat un vlog. Așa a ieșit la iveală, mai în glumă, mai în serios, faptul că cei doi au avut o relație înainte de participarea în cadrul concursului. Chiar au părut că flirtează acum de-a dreptul, în fața camerei de filmat.

Citește și: Andrei și Karina de la Survivor au dat frâu liber sentimentelor. S-au sărutat pasional în fața camerelor

Citește și: Câți bani încasează concurenții de la Survivor. Mama lui Culiță Sterp a spus cine n-a fost plătit deloc

Citește și: Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit! Motivul pentru care și-au spus adio:'Sunt niște momente grele'

Ce discuție au purtat acum Alice și Andrei de la Survivor

'Am ajuns la Alice, care bineînțeles, se dă la mine', a glumit Andrei, atunci când a ajuns acasă la Alice. 

'Întotdeauna a fost așa…Andrei, dar spune că de fapt… care a fost povestea noastră până să ajung…', i-a răspuns Alice.

'Noi am avut o relație. Revenim cu detalii pentru că trebuie s-o pup pe Alice. Alice a fost și ea la Ninja Warrior. De acolo ne cunoaștem noi… S-a înfiripat… S-a înfiripat ceva între noi, o relație de… cum se zice… prietenie. Acolo ne-am cunoscut. Iar la Survivor mi-am luat hate de la soră-sa pentru că am votat-o. Eu nu voiam s-o votez dar, ce credeți, trădătorii mei au zis că strategie-varză, hai s-o votăm pe Alice. Și uite așa am ieșit unul câte unul afară', a mai spus Andrei Ciobanu.

Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit

S-au cunoscut la emisiunea de la Kanal D și s-au îndrăgostit nebunește. Din păcate, povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult, iar fiecare a decis să o ia pe drumul său.

Noi am hotărât să luăm o pauză, am hotărât să mergem pe drumuri separate pentru că lucrurile între noi nu au reușit să ajungă în punctul în care ne doream. Relația noastră a fost una foarte frumoasă și la Survivor și după, dar, cumva, unele lucruri nu merg și atunci am hotărât, de comun acord, să ne despărțim.

Vă mulțumim foarte mult pentru susținerea voastră, pentru toate editurile frumoase pe care ni le-ați făcut, pentru toate videoclipurile, vă mulțumim că ați fost alături de noi. Puteți să ne susțineți în continuare, dar, momentan, noi vom merge pe drumuri separate. Avem nevoie de foarte multă susținere, sunt niște momente grele.„, a dezvăluit Karina prin intermediul unor filmulețe postate pe instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter