Alina Eremia a dezvăluit ce dietă ține. Alimentele pe care nu le consumă niciodată

Publicat pe

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciat voci de la noi. Tânăra este extrem de talentată și frumoasă, iar secretul ei constă în alimentația sănătoasă pe care o are. Alina Eremia arată extrem de bine, iar secretul ei este o regulă simplă pe care o respectă cu sfințenie. Recunoaște că uneori simte nevoia de o abatere de la reguli, însă o face extrem de rar și evită cu orice preț zahărul.

C CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vedeta se menține la același număr de kilograme și cu ajutorul sportului. Deseori postează pe rețele sociale imagini de la sala de fitness, însă nu uită niciodată de aspectul cel mai important: alimentația.

Cântăreața a declarat că a ținut câteva diete în trecut, însă rezultatele nu au ținut pentru mult timp. Alina Eremia spune că ține cont de câteva reguli simple: nu mănâncă prăjeli sau fast food, iar dulciurile sunt o raritate și încearcă să evite zahărul, așa că mănâncă doar deserturi pe bază de îndulcitori.

'Nu mănânc niciodată alimente prăjite și fast food, mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă, nu mai pot, când simt că am ajuns într-un punct în care simt că trebuie să comit o prostie alimentară. Dar evit cât se poate. Dulciurile sunt un subiect sensibil, mănânc dar dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori. Evit zahărul pentru că este extrem de nociv', a spus Alina Eremia pentru Avantaje.ro

Legătura neștiută dintre Alina Eremia și iubitul lui Sore

Nu am fi vorbit azi despre frumoasa familie a lui Sore dacă acesteia nu i-ar fi ‘aranjat’ viitorul o bună prietenă. Întâmplător, celebră.

Nu multă lume știe, dar cea care i-a făcut cunoștință lui Sore în urmă cu cinci ani, cu actualul partener, Mircea, este Alina Eremia. Gândindu-se că cei doi s-ar potrivi și ar forma un cuplu drăguț, artista a pus la cale o întâlnire.

A fost un Hitch priceput, trebuie să recunosc. Ea l-a cunoscut prima pe Mircea, printr-un prieten comun, iar el a întrebat de mine. Îmi aduc aminte că mi-a trimis niște poze cu el și a și fixat o întâlnire pentru următoarea zi.

Citește și:

Pepe și Raluca, război total pe avere! De ce au ajuns din nou la Tribunal

Augustin Viziru s-a schimbat radical când tatăl lui a murit: „Când am aflat de boala lui a avut loc trezirea mea'

Alex Bodi, dezamăgit de condițiile din arest! „Stă cu 3 deținuți în celulă, nu are televizor sau frigider'

Eu sunt destul de reticentă, nu-mi place să cunosc oameni noi ‘cu forța’, însă atunci ceva m-a împins să spun da și iată că cinci ani mai târziu, tot fericită și cu un super copil. Deci, mulțumesc, Alina‘, ne-a povestit Sore.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter