Gheorghe Gheorghiu se pregătește de nuntă! Maria Dragomiroiu și soțul ei le vor fi nași

Publicat pe

Vestea că Gheorghe Gheorghiu se însoară a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât puțini erau la curent cu povestea de iubire pe care o trăiește artistul. La sfârșitul anului trecut, chiar înainte de Crăciun, a decis să își ceară iubita de soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Și pentru că unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale – Unde dragoste nu e, nimic nu e! -, a adus împreună zeci de îndrăgostiți, artistul și-a urmat propriul îndemn și cât de curând urmează să renunțe la burlăcie. Și-a luat inima în dinți și i-a oferit inelul Gabrielei.

Viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu, de loc din Brașov, la fel ca artistul, locuiește tot în America, iar acesta este și motivul pentru care cei doi au reușit să-și păstreze relația departe de ochii lumii. Gabriela Băncescu este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea din New York.

Restaurantul pe care îl conduce este foarte cunoscut în rândul românilor, acolo având loc de-a lungul timpului nenumărate evenimente artistice, culturale și private.

Gheorghe Gheorghiu se pregătește de nuntă! Maria Dragomiroiu și soțul ei le vor fi nașiGheorghe Gheorghiu se pregătește de nuntă! Maria Dragomiroiu și soțul ei le vor fi nași

Maria Dragomiroiu și soțul, nași pentru Gheorghe Gheorghiu și Gabriela

Cei doi îndrăgostiți se pregătesc de nuntă, dar surpriza cea mai mare a fost pentru Maria Dragomiroiu. Chiar dacă este prietenă de mulți ani cu Gheorghe Gheorghiu, a aflat de pe Facebook că artistul și-a cerut iubita în căsătorie. Dar nu a avut motiv de supărare, pentru că a aflat la scurt timp că ea și soțul ei, Bebe Mihu, vor fi nașii de cununie.

'Sunt nașă, ne-am cunoscut datorită spectacolelor, ne-am apropiat și pe parcursul timpului, ea ne spunea nașul și nașa și Dumnezeu a făcut să se întâmple lucrul ăsta și suntem foarte fericiți pentru că sunt oameni extraordinari. Eu am aflat când am văzut pe Facebook că i-a dat inelul și am fost foarte bucuroasă. Mă bucur tare mult pentru amândoi pentru că Gabriela este un om muncitor. Au ce să discute întotdeauna', a spus Maria Dragomiroiu în cadrul emisiunii 'Star Matinal'.

Citește și: Gigi Gheorghiu are o fiică superbă. Tânăra în vârstă de 30 de ani locuiește în America și s-a lansat în afaceri

Citește și: Alexandra și Codruț, de la Puterea Dragostei, s-au despărțit: Cu ele o să rămâi'

Citește și: Povestea de dragoste uitată dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu. Era diferenţă de 16 ani între ei: „Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam”

Citește și: Zannidache de la Survior, o viață de coșmar, la orfelinat: „Era ca o pușcărie, bătaie, pedepse…'

Cu cine s-a mai iubit Gheorghe Gheorghiu

Dacă Maria Dragomiroiu a fost uimită de veste, pentru soțul ei, Bebe Mihu, cererea în căsătorie nu a venit ca o surpriză. Gheorghe Gheorghiu îi spusese deja că vrea să se căsătorească cu Gabriela. 'Eu știam de mult timp că urma să îi dea inelul', a menționat și Bebe Mihu pentru Antena Stars.

Chiar dacă cea mai cunoscută relație a cântărețului a fost, în anii 1990, cea cu Anca Țurcașiu, cei doi nu au ajuns niciodată la altar. Artistul a mai fost însă însurat o dată, cu Camelia, care i-a dăruit o fiică superbă. Amândouă locuiesc acum în San Francisco.

Fiica artistului, Andra Ştefania Gheorghiu, este super talentată şi s-a lansat într-un business cu pălării, în America. A absolvit peste Ocean masterul în Arta comunicării şi Tehnologiei avansate şi a lucrat într-o companie importantă, având un job foarte bine plătit, în San Jose, aproape de San Francisco. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter