Povestea de dragoste uitată dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu. Era diferenţă de 16 ani între ei: "Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam"

Publicat pe

Puțini sunt cei care mai țin minte relația pe care Anca Țurcașiu a avut-o cu Gheorghe Gheorghiu, în anii 1990. Cei doi formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Din păcate, relația lor s-a destrămat, chiar dacă apropiații se așteptau ca ei să întemeieze o familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Gheorghiu locuieşte acum la Las Vegas și are numai cuvinte frumoase pentru Anca Țurcașiu

„Am un respect deosebit pentru Anca şi pentru toate iubitele mele. Întotdeauna eu am rămas în relaţii bune cu fostele iubite. Le-am iubit aşa, cu patimă. Am avut o relaţie foarte frumoasă. Anca chiar mi-e tare dragă şi astăzi şi mă bucur că arată extraordinar”,a spus Gheorghe Gheorghiu acum un an.

„Nu am înșelat-o'

Întrebat care a fost motivul despărţirii lor, cântăreţul stabilit în America a spus că: „Ne-am despărţit pentru că atâta a fost. Nu am înşelat-o.' 

. Întrebat dacă şi-a găsit jumătatea, artistul a răspuns:

„Dom’ne, îşi caută jumătatea cine s-a născut pe jumate, eu m-am născut întreg. Contează şi fizicul! O femeie trebuie să arate bine, să fie isteaţă, să fie sinceră, să fie iubitoare. Îmi plac şi roşcatele! De exemplu, eu nu le suport pe astea cu tatuaje. Mi se pare atât de penibil să-ţi faci tatuaje. Nu se gândesc că trec anii şi peste 20 de ani o să arate tatuajele alea vai de capul lor? Urâtă şi tâmpită modă! Dă foarte rău. Eu când văd fetele alea cu buzele de două tone, arată înspăimântător. Nu ştiu cărui băiat ar putea să-i placă aşa ceva. Doar să fii dement, să fii nebun, drogat nonstop s-o vezi cu botul ăla aşa. Buzele ei să fie să poţi să le săruţi. Păi, ce să săruţi? Ce? Trist!”.

Între cei doi artiști era o diferență de 16 ani, însă niciunul dintre ei nu a ținut cont de asta, pentru că s-au iubit enorm. 

Anca Țurcașiu, despre relația cu Gheorghe: Am suferit enorm

Cu privire la relația lor, Anca Țurcașiu a declarat de nenumărate ori că îl apreciază și că „a rămas un copil mare'.

Relaţia mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare. Şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică', a spus artista.

Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri', şi-a amintit Anca.

În America și-a cunoscut și fostul soț, pe Cristi Georgescu, cu care s-a căsătorit în 1998. 

Gheorghe Gheorghiu are o fiică, pe nume Andra stabilită, alături de mama sa, în America, acolo unde, de altfel, s-a mutat de câțiva ani și artistul.

A divorțat după 22 de ani de căsătorie

Anca Țurcașiu a decis să pună capăt relației și căsniciei sale cu Cristi. Cei doi au un fiu, Alexandru, în vârstă de 15 ani.

'Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!

Povestea de dragoste uitată dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu. Era diferenţă de 16 ani între ei: "Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam"Povestea de dragoste uitată dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu. Era diferenţă de 16 ani între ei: "Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam"

Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!', a explicat Țurcașiu pe pagina proprie de socializare.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter