Când s-a produs de fapt ruptura dintre Anca Țurcașiu și fostul ei soț. Cei doi au divorțat acum, dar problemele erau vechi

Publicat pe

Vestea divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristi Georgescu a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi aveau o căsnicie de 22 de ani. Anca Țurcașiu a anunțat luni seara că a divorțat. Totul a început mai devreme, însă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În luna mai, vedeta a postat un mesaj alături de o poză cu fiul ei: „Să credem că totul va fi bine, că nimic nu e întâmplător, că cineva are grijă de noi undeva acolo sus! Va fi bine!'. 

Lumea a crezut atunci că este vorba despre fiul ei, Alexandru, care a pățit ceva, însă copilu era bine, iar vedeta și-a șters mesajul ulterior. 

Totul se întâmpla în luna mai, iar cel mai probabil, vedeta a încercat să își salveze căsnicia în următoarele luni. Nu s-a mai putut, așa că Anca Țurcașiu a anunțat divorțul. 

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!', a scris vedeta într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

Totodată, vedeta a spus că nu are niciun regret, dar și că merge mai departe „cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!'

„Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită!

Când s-a produs de fapt ruptura dintre Anca Țurcașiu și fostul ei soț. Cei doi au divorțat acum, dar problemele erau vechiCând s-a produs de fapt ruptura dintre Anca Țurcașiu și fostul ei soț. Cei doi au divorțat acum, dar problemele erau vechi

Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!', a mai spus ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter