Imaginea cu Adelina Pestrițu nemachiată a stârnit controverse. Cum arată vedeta fără niciun strop de machiaj

Publicat pe

Adelina Pestrițu dă dovadă de curaj și a renunțat complet la machiaj, iar reacția fanilor nu a întârziat să apară atunci când au văzut-o nemachiată. Vedeta nu ține cont de părerile altora și se simte bine în pielea ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În general, vedetele preferă să fie tot timpul aranjate și să nu se afișeze prea des fără machiaj. Adelina Pestrițu nu s-a mai gândit la reacțiile oamenilor și a postat o poză complet nemachiată. Evident, fosta prezentatoare TV nu a fost pe placul tuturor, dar asta nu a afectat-o.

Adelina Pestrițu a primit multe complimente, dar și câteva comentarii mai răutăcioase, însă vedeta le-a răspuns cu multă diplomație, iar pe unele nici nu le-a băgat în seamă. Controversele nu au întârziat să apară, iar părerile fanilor au fost împărțite.

'Superbă și fără machiaj și cu machiaj 😍. Trăsăturile sunt foarte frumoase, machiajul doar le evidențiază.', 'Ce frumoasă ești nemachiată', 'Tu nu ai nevoie de machiaj' sunt doar câteva dintre complimentele primite de Adelina Pestrițu la postarea în care apare nemachiată.

Vedeta se poate lăuda cu un ten fără imperfecțiuni și foarte bine îngrijit. Într-adevăr, machiajul întotdeauna schimbă, acesta fiind scopul său de a bune în evidență trăsăturile fiecărei femei. Bravo, Adelina pentru curaj!

Citește și: Adelina Pestrițu, de nerecunoscut în poza de buletin: machiată discret și cu părul lung! Cât de mult s-a schimbat în ultima perioadă

Adelina Pestrițu a dezvăluit cum își albește dinții cu doar 1 leu

Adelina Pestrițu este un model pentru multe femei, iar acestea sunt curioase să afle care sunt secretele ei de frumusețe. Vedeta a dezvăluit cum își albește dinții cu doar 1 leu, iar acest truc este la îndemâna oricui.

Citește și: Adelina Pestrițu se mută în casă nouă: „În două ore și jumătate am găsit ce ne doream, o locuință pentru o familie mai mare decât formula actuală”

Imaginea cu Adelina Pestrițu nemachiată a stârnit controverse. Cum arată vedeta fără niciun strop de machiajImaginea cu Adelina Pestrițu nemachiată a stârnit controverse. Cum arată vedeta fără niciun strop de machiaj

'Mă spăl cu bicarbonat pe dinți. Este un truc din moși strămoși. Se spune că dacă îți dorești dinți ușori mai albi, pentru că nu face acum minuni. Igiena corespunzătoare este cea mai importantă. Din păcate, am înțeles că doar 1 din 5 români sau mai rău… Oricum procentajul oamenilor care nu dau pe la cabinetul medicului stomatolog este destul de mare pentru România.

Cam ciudat când suntem atât de dornici să fim frumoși, să fim aranjați, să ne punem un machiaj de calitate pe ten, să folosim tot felul de produse de calitate, să ne îmbrăcăm frumos, să mirosim frumos… e ciudat să avem dantura stricată, cu carii sau o tentă ciudată, nu? Ar trebui să se se facă o educație în sensul acesta și puteți să începeți de la bicarbonat’, a declarat Adelina Pestrițu, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Citește și: Adelina Pestrițu, adevărul despre chinurile prin care a trecut după rinoplastie: „Mi-a fost greu să suport durerea. Aveam impresia că mi se descompune toată fața”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter