Teo vorbește în premieră despre câștigurile ei: "Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Teo se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi. Este de 27 de ani în televiziune și mulți ar crede că vedeta nu se confruntă cu niciun fel de problemă din punct de vedere financiar. Lucrurile nu stau chiar așa, iar Teo Trandafir ne-a vorbit despre acest aspect, ba chiar a subliniat că face tot posibilul să se chivernisească, acesta fiind și motivul pentru care nu a mai plecat de mult timp în vacanțe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Care este secretul tău? Ce o face pe Teo atât de… iubibilă? Te întreb pentru că cel mai bun feedback vine de pe conturile tale de socializare. Totuși, ai și hateri?

N-am nici cea mai vagă idee. Am văzut un cuplu pe stradă, ea drăguță și emoționată îi spune partenerului, neștiind că o aud: „Uite-o pe Teo!. El nu a fost deloc încântat. Toți oamenii de la televizor au adepți și delatori. Nu am făcut nimic special să fiu iubită. În privința haterilor, sufăr și încerc să învăț dacă este ceva de învățat. Depinde în ce direcție este hate-ul.

Teo vorbește în premieră despre câștigurile ei: "Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân"/ EXCLUSIVTeo vorbește în premieră despre câștigurile ei: "Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân"/ EXCLUSIV

Teo: „Fac televiziune dintotdeauna'

Cu celebritatea cum te împaci? Bănuiesc că nu poți ieși undeva în
oraș fără să fii oprită pentru poze sau autografe. Ți-ai fi dorit uneori
să fii doar… cineva din mulțime, să treci nebăgată în seamă?

Gândiți-vă că eu fac televiziune dintotdeauna, nu știu ce înseamnă să îți dorești altceva. Am făcut altceva în 90, dar din 94 am apărut la televizor, nu mai știu cum era înainte. Este ca atunci când oamenii mă întreabă cum ar fi dacă nu m-ar chema Trandafir. Iau lucrurile așa cum sunt. Așa a fost viața mea dintotdeauna și iau lucrurile în mod firesc.

Citește și: Cum arăta Teo Trandafir în adolescență și ce amintiri are de atunci:”Eram stresată, nimeni nu mă înțelegea”

Citește și: Cum a luat Teo decizia să slăbească:”Am fost bine plătită și la 140 de kilograme. Mă săturasem…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au băieții cuplului Antonia – Alex Velea cu sora lor care locuieste în Italia:„Au înțeles că Maya are alt tată'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Dan Badea momentele tensionate în familie:„Noi facem parte dintre cei care…'/ EXCLUSIV

Teo: „Mă chivernisesc, nu îmi plătește nimeni nimic'

Faima vine la pachet cu o serie de avantaje, iar banii sunt unul dintre
ele… S-a întâmplat totuși să treci prin momente delicate după ce
deveniseși cunoscută? Ai fost nevoită vreodată să te chivernisești
„la sânge?

Sigur că da, am trecut prin asemenea momente. Am investit în casa în care locuiesc, în copilul pe care îl am și care merge la o școală privată, care nu este tocmai ieftină. Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân. Nu își imaginează că plătești taxe uriașe la stat, ai rate, oameni cu care colaborezi și pe care trebuie să îi remunerezi.

Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios. Și eu mă întreb ce am făcut cu banii, pentru că nu am mai fost într-o vacanță de ani de zile, pentru că mă gândesc la cheltuielile pe care le am, școala fiicei mele, rate, investiții în casă. Da, mă chivernisesc și eu, pentru că nu îmi plătește nimeni altcineva toate lucrurile de care, în familie, avem nevoie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter