Prodanca, mesaj prin intermediari pentru Reghe: "Întrebaţi-l dacă a plănuit divorţuri, dacă are amante..."

Publicat pe

Continuă telenovela din familia Prodan – Reghecampf cu noi declarații ale Anamariei, din care reiese că nu mai este atât de sigură pe căsnicia ei. Impresara a postat un mesaj surprinzător pe Instagram, care denotă tensiune în familia ei, în timp ce, pe de altă parte, pozează în femeie fericită și sigură pe ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a declarat în această vară că el și Anamaria Prodan vor divorța, însă impresara a negat vehement acest lucru. Totuși, situația nu este roz în familia lor și există zvonuri că antrenorul i-ar fi cerut soției sale să anunțe divorțul până în luna septembrie. Mai mult, că ar fi dispus să renunţe la o sumă uriaşă pentru a se despărţi de Anamaria Prodan, potrivit surselor as.ro.

Prodanca, mesaj prin intermediari pentru Reghe: "Întrebaţi-l dacă a plănuit divorţuri, dacă are amante..."Prodanca, mesaj prin intermediari pentru Reghe: "Întrebaţi-l dacă a plănuit divorţuri, dacă are amante..."

Recent, Anamaria Prodan le-a cerut jurnaliştilor să îl întrebe pe Reghecampf dacă a plănuit să divorţeze. Îşi doreşte ca soţul ei să vorbească şi despre presupusele amante.

Vorbiţi cu soţul meu Reghecampf! Vedeţi dacă vă confirmă „împărţeala'. Întrebaţi-l cine o face, dacă are amante. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă iese sau are legături cu prostituate din Dubai, din România, din America.

Întrebaţi-l pe soţul meu dacă a plănuit divorţuri!

Întrebaţi-l dacă îşi înjură familia sau o vorbeşte „oribil' în oraş… dacă „a furat' banii copiilor ca să achiziţioneze case, multe maşini, bijuterii, business-uri prostituatelor.

Întrebaţi-l pe soţul meu dacă familia noastră a rămas pe drumuri, săracă, datorită transferurilor făcute din conturile familiei către prostituate!„, a răbufnit Anamaria Prodan pe Instagram.

Citește și: Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat?Cum au fost surprinși împreună

Citește și: Ce relație are actorul Marius Bodochi cu fiul lui:„M-am ocupat de Alex de când s-a născut’. Tânărul nu i-a călcat pe urme / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…’/ EXCLUSIV

Ce spunea Anamaria Prodan despre zvonurile legate de divorț

Anamaria Prodan mărturisea, pentru sport.ro, că deocamdată Reghe are nevastă. Totul s-a întâmplat în urma zvonurilor legate de divorțul dintre ei:

'Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele.

Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate.

Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei”.

Eu am bani, am avere

Anamaria Prodan susținea, la un moment dat, că nu stă în banii lui Reghe și că ar putea trăi lejer, în lux și opulență, cu câți bani a strâns până acum.

Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară', susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro', a spus Anamaria, în trecut, citată de capital.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter