Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat? Cum au fost surprinși împreună

Publicat pe

Să se fi împăcat Cuza, solistul trupei „Noaptea Târziu’ și Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani’? Cei doi au trecut de-a lungul relației lor prin mai multe împăcări și despărțiri. Recent, au petrecut împreună cu mai mulți prieteni, iar imaginile de pe rețelele sociale au alimentat speculațiile referitoare la o nouă împăcare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cuza, solistul trupei „Noaptea Târziu’ și Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ au avut o relație marcată de mai multe împăcări și despărțiri. Ei bine, cei doi au fost împreună timp de doi ani de zile și când nimeni nu mă dădea o șansă cuplului lor după o așa-zisă definitivă despărțire, iată că Ramona Olaru și Cuza au revenit la sentimente mai bune.

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat? Cum au fost surprinși împreunăRamona Olaru și Cuza s-au împăcat? Cum au fost surprinși împreună

Este foarte posibil ca cei doi să mai fi dat o șansă poveștii lor de iubire, având în vedere că au petrecut împreună în compania altor prieteni apropiați, cum ar fi Ruxi, noua concurentă de la Bravo, ai stil, Cucu, de la Noaptea Târziu și fost concurent de la Survivor și Amna. Cuza și Ramona Olaru au fost suprinși în mai multe imagini, care au ajuns pe rețelele sociale.

Citește și: Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani!Cum arată Ayan

Citește și: Ce s-a întâmplat între Irinel Columbeanu și Mr. Pink atunci când s-au întâlnit:„Nu am uitat când m-a certat…'

Citește și: Monica Gabor, nevoită să se întoarcă în România!Are două procese, alături de Irinel Columbeanu

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat

În plus, Ramona Olaru nu a vrut să facă un secret din faptul că a petrecut alături de Cuza, așa că a distibuit și ea imaginile cu artistul pe contul ei de Instagram. Având în vedere că cei doi au ales să petreacă seara unul în compania celuilalt, zvonurile referitoare la o împăcare n-au întârziat să apară. Să mai fi dat încă o șansă Ramona Olaru și Cuza poveștii lor de iubire?

În plus, Ramona Olaru a mărturisit, în cadrul unui eveniment monden, că oricine o are în viața lui este un norocos și nici nu exclude posibilitatea unei căsători. „Cine mă are în viața lui e un mare norocos, indiferent că e doar un prieten sau că sunt parteneri de viață. Dacă mă cere cineva, pot să mă mărit. Dar căsătoria a doua oară e același virus doar că are o altă tulpină. La mine a fost mereu pe dragoste', a mărturisit Ramona Olaru.

Ce spunea Cuza despre o împăcare cu Ramona Olaru

Pe de altă parte, Cuza, invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, a mărturisit că nu respinge ideea unei împăcări cu Ramona Olaru. Cântărețul a decis ca, de această dată, să nu își mai forțeze norocul și să lase întreaga situație pe mâna Universului. În cazul în care, pe viitor, s-ar mai ivi posibilitatea unei împăcări, Cuza nu ar spune nu.

„Nu ai de unde să știi. Nu știu. Nu mă gândesc. Din moment ce este o decizie luată, și eu și ea am decis chestia asta ca niște oameni maturi, nu stăm să ne gândim la asta. Dacă soarta te aduce și te împiedici după gumă, da, nu știu. Am învățat să nu mai spun niciodată, cel puțin atunci când sunt înregistrat, pentru că știu că mă contrazic pe mine. Nu am speranța, nu am dorința și sunt convins că este reciprocă treaba. Suntem niște oameni care au pus punct unei relații, ne făceam rău reciproc. Dacă peste un an, peste 10 ani, ne vom revedea cu ochii ăia și o să decidem să fim împreună, ok, dar în momentul de față nu', a dezvăluit Cuza, acum câteva luni.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter