Andi Moisescu revine prezentator la Pe Bune. Cine îl înlocuiește pe Cosmin Natanticu, în rol de căpitan

Publicat pe

Au început filmările pentru un nou sezon Pe Bune?! După plecarea lui Cosmin Natanticu s-a anunțat cine va fi cel de-al doilea căpitan, alături de Costi Diță. Surprizele continuă și în ceea ce privește prezentatorul. Andi Moisescu revine la emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe bune?! vine cu un nou sezon și noi suprize. Quiz show-ul aduce schimbări! Ce aplicație a lansat Vaticanul? Care este cel mai exotic animal din Afganistan, și unicul din întreaga țară? Ce se întâmplă atunci când un om și câinele lui se privesc în ochi? sau Cum îți câștigai dreptul la vot în anumite zone din Anglia, în secolul XIX-lea? – sunt întrebări la care Andi Moisescu deține toate răspunsurile!

Andi Moisescu revine prezentator la Pe Bune. Cine îl înlocuiește pe Cosmin Natanticu, în rol de căpitanAndi Moisescu revine prezentator la Pe Bune. Cine îl înlocuiește pe Cosmin Natanticu, în rol de căpitan

Andi Moisescu prezintă, din nou, Pe bune?!

După ce a fost înlocuit de Mihai Bobonete, Andi Moisescu revine din nou să prezinte emisiunea „Pe bune?!'.

„Eram încă pe circuit. Zic, să stau cu ochii-n patru, pentru orice eventualitate. Când îl văd pe Bobo, apărând din turnantă, cu ștafeta în mână. Tot în frunte, așa cum o și preluase. A mai fost nevoie de doar un gest. Mi-a întins ștafeta, am preluat-o din mers, iar el s-a așezat, binemeritat, pe fotoliul de căpitan de echipă. Și uite așa, într-o formulă ideală, alături de Costi Diță și Mihai Bobonete sunt gata să pornesc într-un nou sezon al Academiei noastre, de fapte și întâmplări nebănuite, Pe Bune?!', a declarat Andi Moisescu.

Citește și: Mihai Bobonete răspunde criticilor și explică de ce prezintă emisiunea „Pe bune”. Actorul din Las Fierbinți a răbufnit:”Pro TV nu e al lui Andi Moisescu și nici al meu”

Citește și: Costi Diță, primele declarații înainte de noul sezon „Pe bune”:”Vreau să fac echipă cu Adrian Minune și Simona Halep”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Cine îl înlocuiește pe Cosmin Natanticu la Pe Bune?!

Mihai Bobonete nu va părăsi emisiunea, ci urmează să aibă un nou rol în cadrul emisiunii, cel de căpitan, alături de colegul său din Las Fierbinți, Costi Diță.

Cei doi se vor lupta din toamnă să ghicească cât mai multe răspunsuri corecte din întrebările nebune. Desigur, ei nu vor fi singuri! În fiecare ediție vor avea alături câte o vedetă care îi va ajuta sau… îi va încurca.

Regulile rămân aceleași, iar jucătorii vor putea răspunde la întrebări, după ce vor alege domeniile de pe panou. Publicul le va fi alături și toată lumea este pregătită să afle cele mai trăsnite variante și să transforme lupta răspunsurilor corecte în momente amuzante, pline de umor și suspans.

De ce a fost înlocuit Andi Moisescu de la Pe Bune?!

Andi Moisescu a explicat motivul pentru care a fost înlocuit de către Mihai Bobonte: pentru că a pierdut un pariu.

„E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit. Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune’, continuă Andi Moisescu.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter