Schimbări la Acces Direct. Când revine emisiunea la TV și la ce oră începe

Publicat pe

Când începe Acces Direct și la ce oră va fi difuzată emisiunea? S-au anunțat schimbări pentru show-ul moderat de Mirela Vaida. Emisiunea revine la Antena 1 în această toamnă, însă nu la aceeași oră! Acces Direct de va difuza pe un nou interval orar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La ce oră începe Acces Direct? Talk-show-ul difuzat pe Antena 1 revine în această toamnă pe micile ecrane și va fi în continuare moderat de Mirela Vaida. Programul emisiunii a suferit câteva schimbări! Iată când începe și la ce oră va fi difuzată emisiunea.

Schimbări la Acces Direct. Când revine emisiunea la TV și la ce oră începeSchimbări la Acces Direct. Când revine emisiunea la TV și la ce oră începe

Când începe Acces Direct

Schimbări în grila de programe la Antena 1. Una dintre acestea vizează emisiunea Acces Direct, care revine pe micile ecrane începând cu data de 6 septembrie.

Show-ul de tip tabloid care se bucură de 13 ani de succes va fi moderat tot de Mirela Vaida. După o vacanță binemeritată, prezentatoarea se va întoarce cu forțe proaspete pentru un nou sezon de exclusivități.

Citește și: Mirela Vaida, despre femeia care a atacat-o la Acces Direct. Răsturnare de situație în dosar:'A fost tentativă de omor'

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida.Cât câștigă la Acces Direct

Citește și: Edward Sanda, declarații acide după nunta cu Cleopatra Stratan:„Preconcepții învechite care nu mai fac parte din secoul ăsta'

Citește și: Kani de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit civil.Primele imagini de la cununie

La ce oră începe Acces Direct

La ce oră începe Acces Direct? Spre deosebire de sezonul trecut, în această toamnă se va produce o schimbare privind ora de începere a show-ului. Astfel, nu va mai începe la ora 17:00, ca în sezonul următor, ci fanii vor putea urmări emisiunea cu o jumătate de oră mai devreme.

Astfel, Acces Direct începe la ora 16.30 și va ține până la ora 18:00. De luni până vineri, fanii se vor bucura de o oră și jumătate de emisiune.

Mirela Vaida, în vacanță înainte de un nou sezon al emisiunii

Mirela Vaida a fost în vacanță, înainte de începerea noului sezon. Prezentatoarea a petrecut clipe magice alături de familie, în compania soțului și celor doi copii.

Vedeta a postat mai multe poze din vacanță, în care apărea extrem de fericită alături de soț și de micuții ei: „Îți multumim, mare sărată și nostalgică!', a scris ea la un moment dat pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida și-a ținut în permanență fanii la curent cu activitățile sale, anunțându-și inclusiv întoarcerea acasă.

„Gata vacanța! Suntem rupți de oboseală! Hai acasă!', a spus Mirela Vaida, în dreptul unei fotografii cu mezinul familiei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter