Apropieri suspecte între Mario Fresh și Chelsea de la Splash! Vedete la apă: "Înainte să îl cunosc..."

Publicat pe

Nici n-a început bine emisiunea Splash! Vedete la apă, că unii dintre concurenți au început să se apropie suspect de mult. Este vorba despre artistul Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca, Alexia, şi o superbă brunetă din Republica Moldova, pe nume Chelsea. Chelsea de la Splash! este de profesie jucătoare de polo și a reprezentat punctul culminant al ultimei ediții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deși nu se știe concret dacă Mario Fresh mai este într-o relație cu Alexia Eram, imaginile care au putut fi vizionate la Splash! ar putea să o pună pe fiica Andreei Esca pe gânduri, mai ales că, nu o dată a declarat că este o persoană geloasă de fire.

Apropieri suspecte între Mario Fresh și Chelsea de la Splash! Vedete la apă: "Înainte să îl cunosc..."Apropieri suspecte între Mario Fresh și Chelsea de la Splash! Vedete la apă: "Înainte să îl cunosc..."

Chelsea de la Splash! a declarat că fostul protejat al lui Alex Velea a ajutat-o să treacă peste anumite frici, în timpul scurt pe care l-au petrecut până acum în emisiune.

Mai mult, a existat un moment când antrenoarea lui Chelsea i-a strigat pe cei doi „porumbeilor', semn că deja nu mai este un secret că între ei există cel puțin o relație de prietenie.

„Faptul că datorită lui am ajuns să îndur una din cele mai mari frici m-a legat de el. Ne-a legat o conexiune de amiciție. Înainte să îl cunosc pe Mario, nu aveam absolut nicio imagine cum ar putea să fie ca om. Mereu este diferență între aparență și esență. Mario chiar m-a motivat mult', a povestit Chelsea de la Splash!.

Mai mult decât atât, de curând a apărut pe Tik Tok o filmare care dă de gândit. Mario Fresh este în brațele unei domnișoare brunete, într-un club, iar story-urile ar fi fost făcute chiar de Lino Golden. 

Așa cum se poate observa și în imaginile din galerie, fata care i-a fost alături lui Mario Fresh nu este Chelsea de la Splash! ci o brunetă misterioasă despre care nu se știe până în prezent nimic.

Cine este Chelsea de la Splash! Vedete la Apă

Chelsea Gandrabura are 21 de ani şi este jucătoare de polo la CS Dinamo Bucureşti. Ea face parte din naţionala României unde joacă inter stânga.

Atunci când s-a născut Chelsea de la Splash!, tatăl ei lucra în Anglia şi a primit un nume aparte, inspirat de numele fiicei lui Hillary şi Bill Clinton. „Mama era însărcinată, tata lucra în Londra şi voia un nume deosebit', a povestit ea.

Totodată, Chelsea de la Splash, a fost olimpică la Istorie și acum urmează cursurile Facultății de Administraţie Publică. Îşi doreşte să intre în politică şi vrea să lucerze într-un Minister. „Visul meu e să ajung în Minister sau undeva în conducere. Deocamdată mă focusez doar pe învăţătură', a spus Chelsea de la Splash!

Şi, pentru că are dimensiuni de manechin, Chelsea de la Splash este pasionată de modelling şi nu se sfieşte să pozeze în costum de baie de fiecare dată când are ocazia.

Citește și: Cine este Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, prima apariție împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Citește și: Viața sentimentală a lui Marius Bodochi, după ce a trecut printr-un divorț

Citește și: Adrian Enache, despre ultima întâlnire cu Ion Dichiseanu

De unde au apărut zvonurile despărțirii Alexiei Eram de Mario Fresh

Marios Fresh și Alexia Eram sunt împreună de mai bine de cinci ani de zile. Totuși, în ultima perioadă cei doi au fost văzuți tot mai rar împreună, iar internauții au intrat la bănuieli.

Mai exact, s-a tot zvonit în ultima vreme că Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit. Nu mult a trecut de când artistul a infirmat znonurile, că fiica Andreei Esca a și apărut într-o ipostază care le-a dat de gândit urmăritorilor ei.

Alexia Eram și-a petrecut vacanța în Grecia, în Mykonos, alături de un grup de prieteni, dar fără iubitul ei, Mario Fresh. Fiica Andreei Esca s-a fotografiat, în aeroport, alături un tânăr. Cel mai probabil, cei doi erau foarte obosiți, iar Alexia Eram și-a pus capul pe piciorul acestuia. Acestuia nu i se vede fața, însă își ține brațul pe spatele Alexiei.

Alexia Eram și Mario Fresh spun că au o relație normală

Conform celor mai recente declarații, Mario Fresh și Alexia Eram au o relație cât se poate de normală, în ciuda faptului că amândoi sunt faimoși.

Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea‘, a spus Mario Fresh despre Alexia Eram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter