Cine este Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă. Are o relație cu Alexia Eram

Publicat pe

Cine este Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă. Mario Fresh, concurent la Splash Vedete la apă, este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România. În plus, acesta a mai participat și la alte emisiuni TV. De asemenea, Mario Fresh, în vârstă de 22 de ani, are o relația cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă. Mario Fresh este gata să facă față tuturor provocărilor de la Splash! Vedete la apă. Acesta este un tânăr artist foarte talentat, în vârstă de 22 de ani. Mario Gălățanu, pe numele lui real, s-a născut la Iași și cântă de la vârsta de 5 ani. Artistul, al cărui nume de scenă inițial a fost Fresh Kid, a obținut premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior, precum și la Festivalul Mamaia Copiilor pe când avea doar 6 ani.

În anul 2009, Mario Fresh, care acum participă la Splash! Vedete la apă, a obținut premiul al doilea la aceleași festivaluri. Ulterior, Mario Fresh și-a încercat norocul la Românii au talent, în anul 2011, impresionând juriul, dar și pe oamenii de acasă, cu vocea lui. Artistul a ajuns chiar până în semifinala emisiunii de la Pro TV. Apoi, succesul lui a început să crească, după ce Alex Velea l-a luat sub aripa sa. Ulterior, Mario Fresh a mai participat la o altă emisiune TV, în anul 2019. Este vorba despre Exatlon, iar artistul a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Cine este Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă. Are o relație cu Alexia EramCine este Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă. Are o relație cu Alexia Eram

Cine este Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă

Alex Velea a văzut potențialul lui Mario Fresh, care acum participă la Splash! Vedete la apă, și s-a decis să-l ia sub aripa lui. Partenerul Antoniei l-a ajutat pe Mario Fresh să devină celebru. La scurt timp după ce a început colaborarea cu Alex Velea, Mario Fresh a ajuns sa fie comparat cu Justin Bieber. În anul 2014, Mario Fresh, concurent la Splash! Vedete la apă, și Alex Velea au lansat melodia ‘Am rămas cu gândul la tine!’, piesă care a fost un succes.

Acum, Alex Velea și Mario Fresh nu mai sunt deloc în relații bune. Scandalul dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden a izbucnit anul trecut. Toată lumea a fost luată prin surprindere de această întorsătură de situație, având în vedere relația strânsă de prietenie care exista între cei trei. Totul ar fi pornit de la faptul că cei doi tineri, Mario și Lino, nu ar mai fi dorit să vină oameni noi în echipă, după cum a afitmat Alex Velea la acel moment.

Citește și: Jador este concurent la Splash! Vedete la apă.Ce necaz a avut înainte

Citește și: Cine este Fachirul din Periș de la Splash! Vedete la apă.A mestecat lamă de ras

Citește și: Antonia, totul despre începutul relației cu Alex Velea:„Calea cea mai ușoară a fost să ne ascundem'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu.Cu ce se ocupă Miss Albania

Alex Velea și Mario Fresh de la Splash Vedete la apă s-au certat

Cine este Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă. Relația dintre Mario Fresh, care acum participă la Splash Vedete la apă și mentorul lui, Alex Velea, nu mai este deloc una bună. Ba chiar, cei doi nici nu își mai vorbesc. Anul trecut, partenerul Antoniei a ținut să spună partea lui de adevăr despre motivul care a stat la baza scandalului dintre el, Mario Fresh și Lino Golden.

Una dintre probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society.

Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o. Ei au niște obligații contractuale față de mine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața’, a povestit Alex Velea, la vremea respectivă.

Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă, relație cu Alexia Eram

Cine este Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă. Mario Fresh, care acum participă la Splash! Vedete la apă, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Cei doi sunt împreună din vara lui 2016, iar o bună perioadă de timp au avut o relație la distanță, asta pentru că Alexia a plecat la studii în Marea Britanie în anul 2018.

Totuși, în ultima vreme au existat numeroase zvonuri că Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit. Recent, artistul a împlinit 22 de ani, iar faptul că Alexia a fost la ziua lui le-a dat o speranță fanilor, că ar mai fi încă împreună. Însă, în absența unui răspuns oficial legat de statusul relației lor nimic nu este sigur. Chiar dacă a fost la ziua lui Mario Fresh, cei doi nu au făcut fotografii sau clipuri ținându-se în brațe sau sărutându-se, așa cum obișnuiau să facă atunci când aveau loc astfel de evenimente.

Cum l-a cucerit Alexia Eram pe Mario Fresh

Cine este Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă. Mario Fresh și Alexia Eram au vorbit de fiecare dată despre relația lor și faptul că se văd împreună în viitorul celuilalt. Artistul a mărturisit că el a fost cucerit de naturalețea brunetei, iar relația lor este exact așa cum pare și pe micile ecrane.

Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.

Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chair dacă merge în cea mai plină sală de băieți’, a declarat Mario Fresh, care participă la Splash Vedete la apă.

Care sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă

Pe lângă Mario Fresh, la Splash Vedete la apă, mai praticipă și Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura sau Natalia Duminică. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, în fiecare vineri și sâmbătă.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt jurații emisiunii care va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter