Ce l-a convins pe Connect-R să participe la Asia Express: „De doi sau trei ani primesc oferta asta”

Publicat pe

Connect-R este unul dintre concurenții de la Asia Express, sezonul 4. Artistul spune că i s-a făcut de mai multe ori oferta de a participa la emisiunea difuzată de Antena 1, dar de fiecare dată a refuzat, asta până acum. Connect-R a dezvăluit ce l-a convins ca acum să spună „Da' provocării.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Connect-R și Shift formează una dintre cele nouă echipe care vor merge pe Drumul Împăraților, la Asia Express, sezonul 4. Connect-R a dezvăluit că i s-a propus de mai multe ori să participe la această emisiune, însă nu a găsit curajul necesar pentru a accepta. Artistul știa că va fi o competiție grea, care va presupune multe lipsuri. De data aceasta, când i s-a propus să participe la Asia Express, n-a mai refuzat.

Ce l-a convins pe Connect-R să participe la Asia Express: „De doi sau trei ani primesc oferta asta'Ce l-a convins pe Connect-R să participe la Asia Express: „De doi sau trei ani primesc oferta asta'

De vreo doi sau trei ani tot primesc oferta asta şi până mai ieri am ezitat. Acum însă am găsit curajul necesar. Dacă vreţi să ştiţi unde am găsit doza de curaj despre care vorbesc, ei bine, vă pot spune că am găsit-o în inimă. Mă gândeam zilele trecute că în franceză cuvântul curaj, dar şi cel de inimă au multe în comun, adică courage şi Coeur. Nu ştiu de ce în franceză, asta a fost inspiraţia de moment. Şi aşa s-a născut puterea de a răspunde în sfârşit pozitiv acestei provocări', a declarat Connet-R, pentru impact.ro.

Citește și: Connect-R și Shift participă la Asia Express 4:”Să vă rugați pentru noi!”

Citește și: Cine este Zarug de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

Citește și: Cine este Lorelai Bratu de la Asia Express.E model plus-size

Citește și: Cuza și Emi de la Noaptea Târziu participă la Asia Express 4:”Testăm prietenia”

Ce l-a convins pe Connect-R să participe la Asia Express

Connect-R vrea să plece cât mai pregătit posibil la Asia Express, așa că a primit sfaturi și de la Ruby, fostă concurentă de la Asia Express. Competiția de anul acesta se desfășoară în Turcia, Georgia şi Azerbaidjan, iar Connect-R a învățat un cuvânt magic care, crede el, cu siguranță îl va ajuta.

Ea mi-a dat multe sfaturi, m-a învățat cum să trăiesc cu un euro pe zi, cum să rezist în competiție. Traseul încercărilor noastre va trece prin Turcia, Georgia şi Azerbaidjan. Or, cum nu a fost timp să ne familiarizăm cât de cât cu limba localnicilor, am realizat că există, pentru Turcia, cel puţin, un cuvânt care ne va ajuta în clipele grele. Iar acel cuvânt este numele lui Hagi! Nu cred că turcii l-au uitat, aşa că personal voi spune în stânga şi în dreapta că sunt din ţara lui Hagi!', a mai declarat Connect-R.

Connect-R și Shift pleacă împreună la Asia Express

Fiica lui Connect-R, Maya, nu pare a fi atât de fericită că tatăl ei urmează să plece de acasă. Artistul spune că i-a explicat fetiței că nu vor sta mult timp despărțiți.

„I-am explicat că nu vom sta foarte mult timp departe unul de celălalt, însă nu prea m-a crezut. Vor fi 40 de zile grele de concurs, însă cred că-mi va ţine pumnii. Şi ea, şi fanii!', a mai afirmat Connect-R.

Connect-R și Shift sunt buni prieteni și se cunosc unul pe celălalt foarte bine. De asemenea, amândoi sunt „antrenați' pentru provocările care îi așteaptă în Asia Express.  

Cu Shift mă cunosc aproape de-o viaţă. Am debutat amândoi, acum mai bine de 15 sau 16 ani, foarte tineri, când nu ne făceam mari speranţe şi aveam amândoi un salariu de cinci milioane de lei, fiecare. Adică o nimica toată! În plus, ne ştim foarte bine fricile, ipohondriile, punctele slabe, dar şi calităţile. Am făcut cândva şi foamen împreună, aşa că într-un fel suntem antrenaţi pentru ceea ce pare că ne aşteaptă!', a mai declarat Connetc-R.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter