Laura Cosoi i-a rupt turta fiicei sale! Ce a ales Vera de pe tavă

Publicat pe

Bucurie mare pentru Laura Cosoi! Actrița i-a rupt turta fiicei sale mici. Artista și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au respectat tradiția în totalitate. Astfel, la tăierea moțului, aceștia i-au așezat pe tavă și câteva obiecte din care Vera sa aleagă. Iată pentru ce a optat sărbătorita și cum a arătat petrecerea de un anișor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fiica cea mică a Laurei Cosoi a împlinit recent un an. Așa cum se obișnuiește, cu ocazia împlinirii acestei vârste, vedeta i-a rupt turta micuței. Iar pentru ca să o facă să se simtă cel mai special copil din lume, actrița și soțul ei i-au organizat și o petrecere minunată.

Laura Cosoi i-a rupt turta fiicei sale! Ce a ales Vera de pe tavăLaura Cosoi i-a rupt turta fiicei sale! Ce a ales Vera de pe tavă

Așadar, Laura Cosoi i-a rupt turta fiicei sale mici când a împlinit un an. În același timp, Verei i s-a tăiat și moțul de către nași. Pe lângă aceștia, la petrecerea aniversară a micuței au participat și alți apropiați ai cuplului. Vedeta e încântată de faptul că i-a avut pe toți cei dragi alături și că totul a decurs cum și-a dorit.

Citește și: După un an plin de drame, Laura Cosoi a clacat:”Frici, anxietăți, spaime. Sper să găsesc lumina de la capătul tunelului „

Citește și: Alexandra Stan și Cătălin Măruță nu-și mai vorbesc:„A făcut niște chestii foarte urâte'

Citește și: Alexandra Stan nu are voie să rămână însărcinată, momentan:„Pot muri'

Citește și: Ce relație are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lui, Irina, acum:„Când ne va fi dat să ne reîntâlnim…'

Laura Cosoi i-a rupt turta fiicei sale mici

Laura Cosoi le-a povestit fanilor, pe îndelete, pe blogul ei, cum a decurs petrecerea. Având în vedere că ziua e naștere a Verei a picat duminică, prima parte a zilei și-au petrecut-o la biserică. Distracția a urmat mai apoi, alături de membrii familiei. Potrivit celor descrise de artistă, evenimentul s-a desfășurat într-un cadru de basm, cu mese întinse sub pruni și cu râsete de copii pe fundal.

„Aniversarea Verei a căzut duminică, așa că prima parte a zilei am început-o cu rugăciune, la biserica, apoi am pregătit petrecerea împreună cu familia. Ne era dor de o sărbătoare că altădată, cu mese întinse sub prun, noi toți împreună, curtea decorată cu atenție la detalii, râsete de copii, surprize și muzică bună', a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Ce a ales Vera de pe tavă

Laura Cosoi a dezvăluit apoi ce piese i-a așezat pe tăviță Verei. Actrița a ales câteva obiecte ce țin de profesia ei, dar și de a soțului ei, cum ar fi cartea și stiloul. Printre acestea s-au mai numărat și unele ce țin de credință, feminitate și călătorii.

„Ne-am bucurat că au putut ajunge și nașii, pentru că asta a fost și petrecerea de tăiere a moțului (în Moldova se taie moțul). Bineînțeles, am păstrat tradiția de a pune pe o tăviță diferite obiecte dintre care Vera să aleagă ce-i atrage atenția. Am pus lucruri care să aibă legătură cu profesia mea și a lui Cosmin, o carte, un stilou, ceva legat de credință și obiecte care simbolizează feminitatea sau călătoriile', a continuat actrița.

„La fel ca mine, și fetele vor avea treabă cu scrisul'

Spre încântarea Laurei Cosoi, micuța Vera a ales de pe tavă stiloul. Același obiect a fost ales și de sora ei mai mare, dar și de actriță, atunci când era mică. Pe lângă stilou, sărbătorita a fost atrasă de poante și o statuetă cu Fecioara Maria.

„Vera a ales stiloul, poantele, pe care le-am pus că simbol al universului artistic și o statuetă cu Fecioara Maria, ceea ce înseamnă că va fi apropiată de credință. Cel puțin în interpretarea noastră de acum! Stilou am ales și eu când eram mică, dar și Rita. Se pare că, la fel ca mine, și fetele vor avea treabă cu scrisul de-a lungul vieții lor!', a mai adăugat vedeta.

Printre altele, vedeta a menționat că a vrut să-i facă neapărat o petrecere Verei, pentru a păstra filmările ca amintire. Laura Cosoi e sigură că atunci când micuța va revedea imaginile, va fi foarte bucuroasă de surprizele primite.

„I-am cântat cu toții La mulți ani și, chiar dacă acum nu o fi înțeles ce-i cu mulțimea gălăgioasă din jurul ei, peste ani, când va urmări imaginile și filmulețele sper să fie încântată de surprizele pe care le-am pregătit cu toată dragostea pentru ea.', a explicat ea.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter